«Μεταμόρφωση» πρωταθλητών!

Gazzetta team
«Μεταμόρφωση» πρωταθλητών!

bet365

Όταν το ευχάριστο περιβάλλον συναντά τον υγιή αθλητισμό έρχεται η επιτυχία, κάπως έτσι το τμήμα Junior του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Soccer Link!

Κάτι ενδιαφέρον γίνεται στα τμήματα μικρών ηλικιών τους τελευταίους μήνες στη Μεταμόρφωση. Συγκεκριμένα, 60 μικρά παιδιά (Παμπαίδες, Junior, Projunior) υπό τις οδηγίες δύο νέων ανθρώπων μαθαίνουν τις βασικές αρχές του αθλήματος σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, μέσα σε κλίμα υγιούς συναγωνισμού και αγάπης για το άθλημα.

Όλα αυτά πραγματώνονται στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ένα σωματείο που ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και να δώσει στα παιδιά ένα αθλητικό κίνητρο για το μέλλον!

Αυτή η δουλειά δείχνει να αποδίδει καρπούς, όπως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα Soccer Link από το τμήμα Junior που πλέον ετοιμάζεται για το πανελλήνιο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Sport Camp Λουτρακίου (16-19/06)! Οι προπονητές του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, Νίκος Αντωνίου και Γιάννης Αναστασόπουλος, καθοδηγούν τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα. Η αγάπη για το άθλημα είναι δεδομένη, όπως και οι επιτυχίες τα επόμενα χρόνια!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.atromitosmet.gr

 

Τελευταία Νέα