Το 15ο PodGazzt: «Β' ομάδες» - Πώς και γιατί οι «μεγάλοι» πατούν πόδι στη Superleague2

Το 15ο PodGazzt: «Β' ομάδες» - Πώς και γιατί οι «μεγάλοι» πατούν πόδι στη Superleague2

bet365

Τι είναι οι «Β΄ομάδες»; Ποιες, πού και πώς θα συμμετέχουν; Ποιοι παίκτες θα τις απαρτίζουν και πόσο περίπλοκη γίνεται η κατάσταση στη Superleague 2 από την προσεχή σεζόν; Μιχάλης Τσαμπάς, Γιάννης Σερέτης και Δημήτρης Τομαράς δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για το θέμα στο «PodGazzt» του Gazzetta.

Πώς θα μπουν από την προσεχή σεζόν οι «Β' ομάδες» Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη και Παναθηναϊκού στη ζώη μας; Ποιοι παίκτες θα αγωνίζονται και τι θα... απογίνει το πρωτάθλημα U-19; Ποια προβλήματα μπορεί να προκληθούν στο πρωτάθλημα της Superleague 2 στο οποία θα πάρουν μέρος; Πώς αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να ενισχυθεί, να αναβαθμιστεί και να καταστεί πολύ πιο εμπορικό λόγω της συμμετοχής αυτών των «Β΄ ομάδων»;

Πού θα αγωνίζονται; Θα έχουν δικαίωμα να προβιβάζονται, θα μπορούν να υποβιβάζονται; Μπορεί ένας παίκτης να αρνηθεί τη συμμετοχή του στη «Β' ομάδα»; Το 15ο PodGazzt του Gazzetta επιχειρεί να δώσει όσες το δυνατόν περισσότερες και πιο χειροπιαστές απαντήσεις στα ερωτήματα ενόψει του καινούριου που έρχεται! Μιχάλης Τσαμπάς και Γιάννης Σερέτης αναλύουν και σχολιάζουν τα δεδομένα που καταγράφει με το ρεπορτάζ του ο... «ανακρινόμενος» Δημήτρης Τομαράς.

Ακούστε το PodGazzt στο Spotify