Η ελληνοτουρκική ένωση στο Survivor με «μήνυμα» Ατζούν: «Η θάλασσα ανάμεσά μας δεν σημαίνει τίποτα« (vid)

Gazzetta team
Η ελληνοτουρκική ένωση στο Survivor με «μήνυμα» Ατζούν: «Η θάλασσα ανάμεσά μας δεν σημαίνει τίποτα« (vid)
Ενώθηκαν η ελληνική και η τούρκικη ομάδα στο Survivor με τον Ατζούν να περνάει με τον λόγο του ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Αγώνισμα ασυλίας δεν έχει στο Survivor αυτή την εβδομάδα, ούτε αποχώρηση, αλλά είχε ελληνοτουρκική ένωση. Τα δύο ριάλιτι βρίσκονται στην ίδια φάση και ο Ατζούν, ο μεγαλο-τηλεοπτικός-παραγωγός έκανε και φέτος τη μείξη, αλλά… με διαφορετικά συστατικά.

Δεν θα έχει Ελλάδα-Τουρκία, αλλά οι κόκκινες ομάδες από Ελλάδα και Τουρκία θα παίξουν μαζί σαν μία και το ίδιο θα συμβεί και με τους μπλε. Ίσως δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά με όλα αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Ατζούν μάλιστα πέρασε και το “μήνυμά” του, λέγοντας:

«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί.

Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα “μήνυμα”. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σαν στο “σπίτι” του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ