Χαμός στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο: «Μας λέει είστε ηλίθιοι, είστε βλάκες» (vid)

Gazzetta team
Χαμός στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο: «Μας λέει είστε ηλίθιοι, είστε βλάκες» (vid)
Στο αυριανό επεισόδιο του Survivor, ο Τριαντάφυλλος είναι στο επίκεντρο με τους Ασημακόπουλο, Μπόγδανο και Καρολίνα να τον κράζουν.

Γεμάτο ένταση θα είναι και το αυριανό επεισόδιο του Survivor, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ.

Στο επίκεντρο της έντασης αυτής, βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τα ακούει από τους περισσότερους παίκτες.

Πρώτη εμφανίζεται στο πλάνο η Καρολίνα, η οποία λέει: «Με το που γύρισε το Survivor σε ατομικό επίπεδο, είναι σαν ο Ντάφι να αναστήθηκε. Σα να βγήκε ο Λάζαρος. Τι έγινε; Τι άλλαξε; Επανήλθε; Επανήλθε, μάλλον βρήκε δύναμη ψυχής».

Αμέσως μετά η σκυτάλη πάει για λίγο στον Ασημακόπουλο που φαίνεται να λέει: «Απλά μάλλον θα ντρέπεσαι», ενώ στη συνέχεια το πλάνο πάει στον Μπόγδανο: «Μας λέει μεσα στην μούρη μας οτι είστε ηλίθιοι, είστε βλάκες. Σε πολεμάει στην ψυχολογία σου, είναι άδικο. Μας πνίγει».

Η ένταση στο αγώνισμα

Λίγο πριν το αγώνισμα ο Τριαντάφυλλος είπε πως: «Όταν πήγα στον γιατρό και ερχόμουν με κορόιδευε ο Ασημακόπουλος και έλεγε "πάλι δεν θα παίξεις", "πάλι τα ίδια κάνεις", "καραγκιοζάκο"...», κάτι που προκάλεσε νέα ένταση.

Ο Ηλίας είπε: «Γιατί το κάνεις αυτό το πράγμα και καθόμαστε εδώ και κοροϊδευόμαστε», με τον Ασημακόπουλο να συμπληρώνει: «Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό και εσύ μας έλεγες δεν θα παίξω».

Μάλιστα ο Μπόγδανος σε έξαλλη κατάσταση του είπε: «Δεν με σέβεσαι που πονάω; Όταν παίζω και ουρλιάζεις στο αυτί μου που έχω σπάσει τα πόδια . Και βγαίνεις μετά και πουλάς παραμύθια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ