Ο γιος της Λίζα Κάντροου ή Φίμπι από τα «Φιλαράκια» νόμιζε πως η μητέρα του ήταν η… Τζένιφερ Άνιστον (pics & vid)

Gazzetta team
Ο γιος της Λίζα Κάντροου ή Φίμπι από τα «Φιλαράκια» νόμιζε πως η μητέρα του ήταν η… Τζένιφερ Άνιστον (pics & vid)
Η τηλεοπτική Φίμπι από τα “Φιλαράκια” αποκάλυψε πως ο γιος της Τζούλιαν, νόμιζε σε κάποιο σημείο πως η Τζένιφερ Άνιστον ήταν η πραγματική του μητέρα.

Να και κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει… Η Φίμπι από τα “Φιλαράκια” ή κατά κόσμον Λίζα Κάντροου, σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πως ο γιος της, όταν ήταν μικρός, νόμιζε πως η μητέρα του ήταν η… Ρέιτσελ, δηλαδή η Τζένιφερ Άνιστον. Απίστευτο;

Κι όμως… Ο Τζούλιαν, ο οποίος είναι τώρα 23 ετών, στα 90ς και στις αρχές των 00ς που κυριαρχούσαν τα Φιλαράκια, πολλές φορές επισκέπτονταν το στούντιο.

Φαίνεται, πως η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μεγάλη εντύπωση στον γιο της Φίμπι, μας συγχωρείτε, της Λίζα Κάντροου, που σε ένα σημείο νόμιζε πως ήταν η μητέρα του.

«Ήταν κάπως μπερδεμένος. Είχε εμμονή με την Τζεν» είπε η πραγματική του μάνα στην εκπομπή του Ο΄Μπράιεν: «Πετούσε στην αγκαλιά της. Είναι… ερωτεύσιμη και αυτό βγάζει νόημα».

Βέβαια, μην πιστεύει κανείς πως αυτό ίσχυε μόνο όταν έβλεπε από κοντά την Τζένιφερ Άνιστον… «Στο σπίτι, όταν την έβλεπε στη τηλεόραση φώναζε “Μαμά”».

Ο Τζιούλιαν, ήταν κατά κάποιο τρόπο στα “Φιλαράκια”, καθώς στην 4η σεζόν που η Φίμπι ήταν έγκυος στα τρίδυμα του αδερφού της, στην πραγματικότητα ήταν έγκυος στο παιδί της.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζούλιαν γιόρτασε τα 23α γενέθλιά του και μεταξύ των σχολίων που έβαλε στο instagram ήταν και αυτό της Τζένιφερ Άνιστον που του έγραψε: «Νομίζω πως ήταν μόλις χτες που ήρθες στον κόσμο».

Το reunion από τα φιλαράκια έρχεται στις 27 Μαΐου και να το teaser που κυκλοφόρησε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ