Survivor: «Δεν θέλω καμία επαφή με James και Νίκο», είπε ο Μπόγδανος (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Δεν θέλω καμία επαφή με James και Νίκο», είπε ο Μπόγδανος (vid)
Στο «μάτι» του κυκλώνα έχουν μπει στο Survivor ο James Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης.

Απασφάλισε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor, μιλώντας για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος, πλέον δεν μιλάει κατά του Τριαντάφυλλου αλλά με τους δυο τους: «Εγώ με τον Νίκο και τον James δεν θέλω καμία επαφή, μόνο τα τυπικά. Πραγματικά δεν τους αναγνωρίζω μετά από τα τελευταία γεγονότα. Πίστευα ότι στην αρχή είναι αληθινοί αλλά μετά από αυτά που είπαν ότι φυτιλιάζω άλλους για να μην αποδίδουν, δεν υπάρχει τίποτα για εμένα. Καλημέρα, καληνύχτα, γεια σας».

Όσον αφορά τον James, αναφέρθηκε στην σχέση του Ηλία Μπόγδανου με τον Τριαντάφυλλο και στο γεγονός ότι τώρα ο Ηλίας τα πηγαίνει καλά με τον τραγουδιστή και που μπορεί να αποσκοπεί αυτό.

Ο James Καφετζής μίλησε για την πρώην σύντροφό του

Oι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό ώστε να τους ενημερώσει για το έπαθλο της δοκιμασίας.

Οι νικητές της δοκιμασίας θα μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκεί ο James Καφετζής έκανε μια αποκάλυψη.

«Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποίας γίνεται 93 αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει, δεν το είχα κάνει όποτε θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της. Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στην γιαγιά. Είχε έρθει στην Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία σοκ, είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ