Survivor: Όλοι έχουν βάλει το στόχο τον Τζέιμς και το Νίκο (vid)

Gazzetta team
Survivor: Όλοι έχουν βάλει το στόχο τον Τζέιμς και το Νίκο (vid)
Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, Τζέιμς και Νίκος μπαίνουν στο στόχαστρο των συμπαικτών τους.

Φαίνεται πως μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του ΣΚΑΙ.

Σε αυτό λοιπόν όλα τα σχόλια των συμπαικτών τους, είναι αρνητικά και μιλούν για κινήσεις στρατηγικής, προκειμένου να φανούν ως θύματα στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρώτος εμφανίζεται ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος λέει: «Και για κάποιο λόγο όλη η παραλία τώρα, έχει εναντιωθεί απέναντι σε εμένα και το Νίκο. Ψηφίζει η πλειοψηφία και θέλει να βγάλει από τη μέσα εμένα και το Νίκο».

Στη συνέχεια το πλάνο στην Μαριαλένα που αρχίζει το... κράξιμο σε δύο δόσεις, με την πρώτη να αναφέρει: «Ο Νίκος και ο Τζέιμς ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης και της απομόνωσης όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν» και στην δεύτερη να συμπληρώνει: «Όλο αυτό είναι μία στρατηγική και είναι σχεδιασμένη από τον Τζέιμς».

Σε ανάλογο ύφος και τα όσα είπε στην κάμερα ο Νίκος Κορόμι: «Εγώ πιστεύω οτι ίσως για ασφάλεια μας είχαν πλησιάσει γιατί θέλουν να το παίξουν θύματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ