Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου: «Βρε ύπουλε άνθρωπε, βρε κακιασμένε ζηλιάρη» (vid)

Gazzetta team
Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου: «Βρε ύπουλε άνθρωπε, βρε κακιασμένε ζηλιάρη» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά στο σημερινό Survivor, βλέποντας τους περισσότερους παίκτες να είναι είναι απέναντί του.

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor είναι στο επίκεντρο, καθώς από χθες είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σήμερα θα φανεί ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του, όμως η πίεση που του ασκείται φαίνεται πως είναι μεγάλη και δεν την αντέχει, όπως φαίνεται από το σημερινό τρέιλερ.

«Ξέρω οτι δεν θέλουν να με βλέπουν τα συγκεκριμένα άτομα, αυτά τα 8», λέει στο ξεκίνημα του video, με το πλάνο να αλλάζει και να πηγαίνει στον Ηλία Μπόγδανο: «Δεν το κρύβει κανείς. Και εγώ στο λέω ρε Τριαντάφυλλε οτι θα σε ψηφίσουμε».

Η εικόνα τότε επιστρέφει στον Τριαντάφυλλο που λέει: «Βρε ύπουλε άνθρωπε, βρε κακιασμένε ζηλιάρη... Γιατί μόνο αυτό μπορώ να πω για εσένα ρε μεγάλε», ενώ αμέσως μετά μεταφερόμαστε στο πλάνο που είναι με τον Αλέξη Παππά στον οποίο λέει: «Όλοι εναντίον μου είναι. Πως να μην στεναχωριέμαι. Να κρατάω πράγματα μέσα μου συνέχεια».

Η μάχη για την ασυλία

Στο υπόλοιπο κομμάτι του video αποτυπώνονται στιγμές από το αγώνισμα για την ασυλία, όπου κάτι φαίνεται να είχε πάθει η Νικολέτα, ενώ από το συμβούλιο του νησιού δεν αποκαλύφθηκε κάποια λεπτομέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ