Στο... απόσπασμα του Survivor ο Τζέιμς: «Από καφετζής έγινε σουβλατζής, μπιφτεκάς, πιτσαδόρος» (vid)

Gazzetta team
Στο... απόσπασμα του Survivor ο Τζέιμς: «Από καφετζής έγινε σουβλατζής, μπιφτεκάς, πιτσαδόρος» (vid)
Η στάση και η συμπεριφορά του Τζέιμς θα είναι στο επίκεντρο του σημερινού συμβουλίου, με Τριαντάφυλλο, να τον βάζουν στο στόχαστρο.

Επεισοδιακό θα είναι και το σημερινό επεισόδιο του Survivor, κρίνοντας κανείς από το τρέιλερ που ΣΚΑΙ.

Στο συμβούλιου του νησιού που θα ακολουθήσει το αγώνισμα για την ασυλία, φαίνεται ο Τριαντάφυλλος με το γνωστό του ύφος να λέει: «Άκουσα τον Τζέιμς να απο Καφετζής, να γίνεται σουβλατζής, μπιφτεκάς, πιτσαδόρος, τα γύρισε όλα τα φαγητά ανάποδα».

Στη συνέχεια την σκυτάλη για να βάλει κατά του Τζέιμς, παίρνει ο Κρις που τον κατηγορεί πως: «Παίζει το παιχνίδι της ενότητας για να φανεί καλός στα μάτια του κόσμου και να δείξει οτι είναι ο ενωτικός αρχηγός».

Η τελευταία που ακούγεται είναι η Σοφία: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς, συγγνώμη Τζέιμς αλλά έπρεπε να το πω».

Παράπονα από την Άννα Μαρία Βέλη

Το τρέιλερ πάντως ξεκινάει με την Άννα Μαρία Βέλλη να εκφράζει παράπονά της για την συμπεριφορά των συμπαικτών της, λέγοντας: «Ήταν κάτι που δεν έστεκε για κανένα λόγο. Το αφήσαμε στην γενικότητα του οτι μπορεί αυτό που λέει η Χριστίνα να ισχύει. Και ταυτόχρονα δεν είδα κανένα από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνει θέση. Το έχω κάνει πολλές φορές για το Νίκο ας πούμε να προσπαθώ να τον ηρεμίσω. Εμένα αυτό με πείραξε πάρα πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ