Survivor: «Αν πω ότι είναι άνανδρο θα είμαι κακός;», έξαλλοι με τον Καλλίδη οι συμπαίκτες του (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Αν πω ότι είναι άνανδρο θα είμαι κακός;», έξαλλοι με τον Καλλίδη οι συμπαίκτες του (vid)
O Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη «αδειάζουν» τον Πάνο Καλλίδη στο Survivor.

Στο Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος αλλά και η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκαν στον πρώην συμπαίκτη τους, Πάνο Kαλλίδη.

Και είναι πρώην συμπαίκτης επειδή αγωνίζεται με τους μπλε, πλέον.

Συγκεκριμένα, μίλησαν με λόγια αιχμηρά για τον πρώην συμπαίκτη τους αφήνοντας υπονοούμενα ότι έκλεβε προμήθειες.

«Υπέθεσε ότι αυτό το λάδι το έχει τοποθετήσει εκεί ο Πάνος γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές προκειμένου να επιβιώσει στο παιχνίδι. Που κλέβει μάλλον από εμάς γιατί προφανώς το λάδι δεν μπορούσε να το βρει κάπου αλλού. Το έκλεβε από τις προμήθειες μας και αυτή είναι η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Από την άλλη, επίσης ενοχλημένος, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε στην κάμερα του Survivor «όταν πλησίασα στην καλύβα, είδα την Ανθή έξαλλη να μου λέει πως βρέθηκε αυτό το μπουκάλι και την διαπίστωση που είχε κάνει. Ότι ο Πάνος είχε κρατήσει λάδι για τον εαυτό του. Θα προτιμούσα να πω ότι έχω εκπλαγεί αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το πω. Ο Πάνος Καλλίδης έχει μεγάλο ιστορικό τέτοιων συμπεριφορών. Ξεκινώντας από τις αποκαλύψεις που έκανε ότι δωροδοκήθηκε από την Κάτια Ταραμπάνκο όταν την ανακάλυψε να τρώει μόνη της το ρύζι και της ζήτησε την μισή κούπα. Αν πω ότι είναι άνανδρο αυτό θα είμαι κακός;».

«Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους»

O Πάνος Καλλίδης, στο συμβούλιο του νησιού, προχώρησε σε μια έκρηξη λόγου έπειτα από τα σχόλια που δέχθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του, Τριαντάφυλλο και Περικλή Κονδυλάτο.

«Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω» πρόσθεσε ο Πάνος Καλλίδης.

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να απαντήσει: «Μπορεί να είναι ντροπή μας, Πάνο, αλλά η αλήθεια όπως έχω πει πολλές φορές πονάει. Στην καλύβα το λάδι το βρήκε η Ασημίνα, δεν πήγα εγώ να το βρω. Λες για μένα ντροπή αλλά είπε ο Περικλής όλη η ομάδα η πρώην να μιλήσουμε. Έχεις μια επίθεση σε μένα μόνο χωρίς λόγο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ