Μεγάλη ανατροπή στο Survivor: Τέλος οι ομάδες «Διάσημων» και «Μαχητών» (vids)

Gazzetta team
Στο Survivor χθες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωση τη διάλυση των «Διάσημων» και των «Μαχητών».

Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς από το γεγονός οτι δύο παίκτες πήγαν στο νοσοκομείο, την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο και της έντασης των Μαχητών είχαμε και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Στο καθιερωμένο συμβούλιο της Κυριακής λοιπόν, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, γνωστοποίησε μία μεγάλη αλλαγή: Αυτή της διάλυσης των ομάδων Μαχητών και Διάσημων και της δημιουργίας νέων από τους αρχηγούς που ορίστηκαν οι δύο πιο δυνατοί παίκτες.

Κάτι που έγινε, προφανώς επειδή οι Μαχητές κέρδιζαν σχεδόν σε κάθε αγώνισμα, έχοντας τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Οι δύο αρχηγοί

Έτσι, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς, κλήθηκαν να σκεφτούν και να επιλέξουν ποιους θα πάρουν δίπλα τους. «Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνετε, η ανακοίνωση προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους παίκτες, με τους υπεύθυνους του παιχνιδιού να αισιοδοξούν πως τα αγωνίσματα θα είναι πλέον πιο αμφίρροπα, μεγαλώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Το ποιοι θα πάνε με ποιους, δεν έγινε γνωστό. Οι δύο αρχηγοί έχουν μία μέρα μπροστά τους για να επιλέξουν και θα ανακοινώσουν την απόφασή τους, στο συμβούλιο.

Προφανώς η διαδικασία θα είναι η εξής: Θα διαλέγει έναν παίκτη ο Τζέιμς Καφετζής, μετά έναν παίκτη ο Γιώργος Κοψιδάς και θα το πηγαίνουν εναλλάξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ