Ψαράδες εντόπισαν γυμνό φυγά πάνω από βάλτο με κροκόδειλους

Gazzetta team
Ψαράδες εντόπισαν γυμνό φυγά πάνω από βάλτο με κροκόδειλους
Δύο ψαράδες διέσωσαν έναν γυμνό φυγά που βρέθηκε γαντζωμένος πάνω σε δέντρα, σε έναν βάλτο γεμάτο κροκόδειλους στη Βόρεια Αυστραλία.

Οι Κεβ Τζόινερ και Καμ Φάουστ πέτυχαν τον φυγά στο East Point κοντά στην πόλη Ντάργουιν την Κυριακή.

Οι δύο φίλοι έβαζαν παγίδες καβουριών όταν άκουσαν κάποιον να φωνάζει για βοήθεια. Είπαν ότι, όταν τον πλησίασαν, τους ζήτησε νερό και τους είπε ότι βρισκόταν εκεί για τέσσερις ημέρες, τρεφόμενος με σαλιγκάρια.

Το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο 9News δήλωσε ότι ο 40χρονος άνδρας φέρεται να παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί για ένοπλη ληστεία.

«Δεν τον πιστεύαμε στην αρχή», δήλωσε ο Φάουστ στο BBC. «Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι την είχε άσχημα και συνειδητοποιήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να τον βοηθούσαμε.»

Ο Φάουστ είπε ο άνδρας τους είπε ότι βγήκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να πάει σε μια συναυλία, προσθέτοντας ότι «νομίζαμε ότι πέρασε δύσκολη νύχτα».

Οι ψαράδες επέτρεψαν στον άνδρα να επιβιβαστεί στο σκάφος τους, με τον Φάουστ να του προσφέρει ένα σορτσάκι για να καλύψει τη γύμνια του.

«Είχε παντού γρατσουνιές, ήταν εντελώς καλυμμένος με τσιμπήματα κουνουπιών, είχε λάσπη σε όλο το πρόσωπό του και το στήθος του», δήλωσε ο Τζόινερ στο 9News.

Οι δυο φίλοι είπαν ότι ο άνδρας ήταν τυχερός που τον βρήκαν, καθώς η περιοχή είναι αρκετά επικίνδυνη. Οι κροκόδειλοι είναι γνωστό ότι κατοικούν στους βάλτους γύρω από το Ντάργουιν στο βόρειο έδαφος της Αυστραλίας.

Ενώ τον μετέφεραν στην ακτή, οι ψαράδες μοιράστηκαν μια μπίρα με τον άνδρα και κάλεσαν ένα ασθενοφόρο, το οποίο τους συνάντησε σε μια ράμπα σκάφους. Η αστυνομία επιβεβαίωσε στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ότι ο άνδρας ήταν φυγάς που είχε διαφύγει μερικές ημέρες νωρίτερα. Συνελήφθη και του παρέχεται περίθαλψη σε τοπικό νοσοκομείο.

«Είναι στο νοσοκομείο με χειροπέδες και με δύο αστυνομικούς να τον προσέχουν», δήλωσε ο Φάουστ στο 9News.

Πηγή:Reader.gr