Ο Κλέων Γρηγοριάδης μπέρδεψε τον Γρηγόρη με τον Χρήστο Λαμπράκη: «Σας έτσουξε;» (vid)

Gazzetta team
Ο Κλέων Γρηγοριάδης μπέρδεψε τον Γρηγόρη με τον Χρήστο Λαμπράκη: «Σας έτσουξε;» (vid)
Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 μπέρδεψε την ιστορική μορφή της αριστεράς, τον Γρηγόρη Λαμπράκη ιδρυτή με τον ιδρυτή του ΔΟΛ, Χρήστο Λαμπράκη.

Ιστορικό λάθος από τον Κλέωνα Γρηγοριάδης στο βήμα της Βουλής...

Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν ανήμερα της επετείου για το Πολυτεχνείο και στις καταγγελίες για αστυνομική βία.

«Περάσατε όλα τα όρια της Δημοκρατικής νομιμοποίησης. Που στοχοποιήσατε και τελικά χτυπήσατε κοινοβουλευτικές δυνάμεις.

Αυτό δεν τόλμησε να το κάνει ούτε το παρακράτος της Δεξιάς όταν ο τεράστιος γιατρός και βουλευτής ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης, περπάτησε την ιστορική διαδρομή του Μαραθώνα, στην πορεία Ειρήνης, και τότε σας θυμίζω είχε απαγορευτεί η πορεία, ο βουλευτής δεν εμποδίστηκε να την πραγματοποιήσει.

Εσείς φερθήκατε στον Γιάνη Βαρουφάκη, χειρότερα πιο ανάλγητα και λιγότερο Δημοκρατικά απ’ όσο φέρθηκε το παρακράτος στον Χρήστο Λαμπράκη. Κρατήστε το για την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά, μπερδεύοντας την ιστορική μορφή της αριστεράς, τον Γρηγόρη Λαμπράκη ιδρυτή με τον ιδρυτή του ΔΟΛ, Χρήστο Λαμπράκη.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως κανείς από όσους ήταν εκείνη την ώρα στην Βουλή δεν τον διόρθωσε, ενώ ακούστηκαν κάποια άλλα σχόλια, στα οποία ο κ. Γρηγορίάδης απάντησε: «Σας έτσουξε;»

Δείτε το video μετά το 6ολεπτό...