Στα ελληνικά καταστήματα το νέο smartband Honor Band 6 (vid)

Στα ελληνικά καταστήματα το νέο smartband Honor Band 6 (vid)
Έφτασε η ώρα της κυκλοφορίας για το νέο μοντέλο της γνωστής εταιρείας.

H Honor ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας του Honor Band 6 για τη χώρα μας.

Η νέα συσκευή έχει οθόνη AMOLED 1.47 ίντσας με πολλές λειτουργίες διαχείρισης φυσικής κατάστασης, αλλά και μπαταρία που διαρκεί έως και 2 εβδομάδες.

Το νέο προϊόν προσφέρει ανάλυση 194x368 pixels, δηλαδή 148% μεγαλύτερη επιφάνεια από το προηγούμενο μοντέλο.

Η γυάλινη οθόνη έχει κάλυψη για να μην μαζεύει ίχνη από δαχτυλικά αποτυπώματα, ενώ και ο σχεδιασμός του είναι αρκετά κομψός.

Όλες οι λειτουργίες του ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου που βρίσκεται στα αριστερά.

Στα εργαλεία που προσφέρει είναι η παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου (SpO2), η καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο, αλλά και υγείας και φυσικής κατάστασης σε πραγματικό χρόνο.

Για όσους θέλουν να έχουν καλύτερη εικόνα για τον ύπνο τους, η συσκευή καταγράφει δεδομένα και μπορεί να ενημερώσει το χρήστη για όλα ευρήματα.

Τέλος, για τους λάτρεις της γυμναστικής, προσφέρονται 10 διαφορετικοί τύποι προπόνησης, όπως υπαίθριο και εσωτερικό τρέξιμο, υπαίθριο και εσωτερικό περπάτημα, υπαίθρια και εσωτερική ποδηλασία, εσωτερική κολύμβηση, ελλειπτική και κωπηλασία.

Το Honor Band 6 κυκλοφορεί σε 3 χρώματα: Meteorite Black, Sandstone Grey και Coral Pink και είναι ανθεκτικό ακόμη και για χρήση κάτω από το νερό, σε βάθος έως και 50 μέτρα.