Οι προσφορές που ξεχωρίσαμε για να αναβαθμίσεις σήμερα το PC ή το laptop σου

Gazzetta team
Οι προσφορές που ξεχωρίσαμε για να αναβαθμίσεις σήμερα το PC ή το laptop σου
Windows 10 με μόλις 7.25€!

Ως γνωστόν, η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων που διανύουμε αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να αποκτήσεις όλα όσα θες, σε πολύ προνομιακές τιμές. Παράλληλα όμως, αποτελεί την καλύτερη στιγμή να επενδύσεις στον υπολογιστή ή το laptop σου και να αποκτήσεις τα καλύτερα προϊόντα software της αγοράς σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό προσφορών για να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή (και την καθημερινότητά σου). Σύμμαχός μας φυσικά είναι το αγαπημένο μας GoDeal24, το οποίο γιορτάζει τη νέα χρονιά, προσφέροντας τρομερές εκπτώσεις σε άδειες Windows και Office.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην ειδική προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο, με μόλις 8€ μπορείς να αποκτήσεις μία άδεια Windows 10 χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις οποιουδήποτε είδους παράνομου activator. Αν μάλιστα αγοράσεις δύο άδειες, παίρνεις έκπτωση 80%, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις κανένα ειδικό κουπόνι.

Επιπλέον, με το κουπόνι DLE50, μπορείς να αποκτήσεις στη μισή τιμή τα παρακάτω:

Με το κουπόνι DLE62 μπορείς να πάρεις επιπλέον 62% έκπτωση στα εξής πακέτα:

Τέλος, στα παρακάτω προϊόντα της Microsoft κερδίζεις μέχρι και 55% έκπτωση με τη χρήση του κωδικού DLE55.

Σχετικά με το Godeal24.com

To GoDeal24.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση γνήσιων κλειδιών για λογισμικό αλλά και video games. Παρέχει υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές των χρηστών. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο [email protected].