Άνοιξη 2020: Αυτά είναι τα εργαλεία STIHL που αξίζει να έχεις στην εργαλειοθήκη σου

Gazzetta team
Άνοιξη 2020: Αυτά είναι τα εργαλεία STIHL που αξίζει να έχεις στην εργαλειοθήκη σου
Όλα όσα χρειάζεσαι για να περιποιηθείς τον κήπο σου.

Κάθε νέα καμπάνια της STIHL, γίνεται αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από χιλιάδες πιστούς φίλους που γνωρίζουν καλά εδώ και χρόνια, ότι STIHL σημαίνει: υψηλή τεχνολογία, καθημερινή καινοτομία & λειτουργική εργονομία σε κάθε εργαλείο. Όλα τα παραπάνω, προσαρμοσμένα στις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία & του ερασιτέχνη κηπουρού και όλα, στο νέο φυλλάδιο STIHL ΑΝΟΙΞΗ 2020, σε τιμές που θα σας ενθουσιάσουν.

Ξυλοκοπτικό GTA 26

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλη η επαναφορτιζόμενη δύναμη STIHL, σε ένα ξυλοκοπτικό που θα σας κερδίσει από την πρώτη χρήση. Το GTA 26 της STIHL, είναι ιδανικό για κλάδεμα δέντρων και θάμνων, τεμαχισμό υλικών κοπής έως 10cm και ξυλοκατασκευές. Το εργονομικό του μέγεθος, η ακρίβεια σε κάθε κοπή & οι επιδόσεις του σε κάθε εργασία, το ανακηρύσσουν τον απόλυτο μικρό βασιλιά των επαναφορτιζόμενων STIHL! Δεν χρειάζεται καν να ξεφυλλίσετε το ανοιξιάτικο φυλλάδιο. Θα το βρείτε κατευθείαν στο εξώφυλλο!

Αλυσοπρίονα

Όποτε μιλάμε για αλυσοπρίονο παγκοσμίως, μιλάμε πάντα για STIHL. Για περισσότερα από 90 χρόνια, η STIHLαποτελεί την ηγετική δύναμη στην ανάπτυξη των αλυσοπρίονων και για περισσότερα από 90 χρόνια παρουσιάζει στο φανατικό τους κοινό, μηχανήματα απαράμιλλης ισχύς, ακραίων επιδόσεων και απίστευτης απόδοσης. Ανακαλύψτε στο νέο ανοιξιάτικο φυλλάδιο STIHL, την πλούσια ποικιλία ανάμεσα σε βενζινοκίνητα, ηλεκτρικά & επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα σε προνομιακές τιμές, πάντα με την εγγύηση πρωτοποριακής τεχνολογίας & υποδειγματικής ποιότητας STIHL.

Χλοοκοπτικά / Μηχανές γκαζόν

Πώς θα σας φαινόταν, αν οι κλασικές κουραστικές και βαρετές εργασίες στον κήπο, μεταμορφώνονταν σε μια γρήγορη-εύκολη-αποτελεσματική ενασχόληση; Τα χλοοκοπτικά και οι μηχανές γκαζόν STIHL δημιουργούν μια νέα σχέση ανάμεσα σε εσάς και στην περιποίηση του κήπου σας, αθόρυβη, ανάλαφρη και κυρίως υπερ-αποδοτική! Στο ανοιξιάτικο φυλλάδιο STIHL, μπορείτε να χαζέψετε την πλούσια ποικιλία σε χλοοκοπτικά και μηχανές γκαζόν, προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες του δικού σας χώρου, στυλ και ρυθμού εργασίας.

Χορτοκοπτικά / Θαμνοκοπτικά

Τα χόρτα στον κήπο σας μεγάλωσαν πολύ! Αφήστε ένα από τα χορτοκοπτικά της STIHL να αναλάβει δράση. Η ανοιξιάτικη ποικιλία σε πανίσχυρα μηχανήματα και συμφέρουσες τιμές, θα σας ανοίξει σίγουρα την όρεξη για την απόκτηση του δικού σας συμμάχου σε κάθε απλή/απαιτητική/super απαιτητική εργασία. Ανάλογα με την ισχύ του κινητήρα & το κοπτικό εξάρτημα του, οι δυνατότητες του νέου σας χορτοκοπτικού μπορούν να φτάσουν από το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν έως και το αραίωμα ξυλώδων θάμνων. Εσείς, ποιο χορτοκοπτικό έχετε ανάγκη;

Αγαπητέ επαγγελματία & αγαπητέ ερασιτέχνη κηπουρέ, το ανοιξιάτικο φυλλάδιο 2020 της STIHL, φτιάχτηκε με σεβασμό, αντίληψη των δεδομένων της αγοράς, πλούσια ποικιλία μοναδικών προτάσεων και μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες σας, με τεχνολογία αιχμής, όραμα και αγάπη.

Ξεφυλλίστε το σήμερα!

*Η Ανοιξιάτικη καμπάνια λήγει 30/06/2020