Survivor: Τα «καρφιά» της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου για Σάκη και το ταξίδι στο Μαϊάμι (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τα «καρφιά» της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου για Σάκη και το ταξίδι στο Μαϊάμι (vid)
Νέος κύκλος εντάσεων προμηνύονται στο Survivor, αλλά και ένα τρομακτικό έπαθλο με ταξίδι στο Μαϊάμι.

Οι εντάσεις και οι στρατηγικές στο Survivor καλά κρατούν με την μπλε ομάδα να αφήνει στην άκρη τον Τριαντάφυλλο και να «καρφώνει» τον Σάκη Κατσούλη, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Καθώς το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το τέλος του και τα έπαθλα μεγαλώνουν, οι στρατηγικές και τα... καρφιά δίνουν και παίρνουν στον Άγιο Δομίνικο, ακόμα και ανάμεσα σε παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν κοντά.

Αρχικά ο Σάκης εκφράζει το παράπονό του για την συμπεριφορά του Ασημακόπουλου λέγοντας: «Δηλαδή με εμάς τι έγινε. Περνάω από δίπλα του και δεν λέει ούτε καλημέρα από τη μέρα που με ψήφισε».

Η Καρολίνα την από την πλευρά της λέει: «Δηλαδή Σάκη έλα… Come on… Ο ψεύτης! Ο ψεύτης! Έλα..», ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος με νόημα λέει ότι ο Σάκης έχει πάει διαβασμένος στο Survivor. «Παπαγαλία το έχει κάνει το Survivor, ξέρει όλους τους στόχους, ήρθε ταμάμ για τον τελικό».

Από εκεί και πέρα τα μεγάλα έπαθλα συνεχίζονται, με τον Ατζούν να ανακοινώνει στους παίκτες ότι η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Μαϊάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ