Survivor: Ο Αλέξης Παππάς ξεδιαλύνει τις φήμες περί επιστροφής (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Αλέξης Παππάς ξεδιαλύνει τις φήμες περί επιστροφής (vid)
Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες για επιστροφή του Αλέξη Παππά στο Survivor. Τι λέει όμως ο ίδιος;

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor και ενώ το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς την τελική του ευθεία. Η αποχώρηση αυτή έβαλε δύσκολα στην παραγωγή, αφού εκτός από το γεγονός ότι έφυγε ένας δυνατός παίκτης που πολλοί τον θεωρούσαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί, δημιούργησε και προβλήματα στη ροή του παιχνιδιού.

Αμέσως μετά το την αποχώρηση του James κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Ατζούν Μίντια έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Παππά προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται τελικά να μην ισχύει.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση.

«Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζής. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ