Αποκάλυψη Τερλέγκα: Το εξωφρενικό ποσό που έχουν χαλάσει στο μαγαζί του σε ένα βράδυ! (vid)

Gazzetta team
Αποκάλυψη Τερλέγκα: Το εξωφρενικό ποσό που έχουν χαλάσει στο μαγαζί του σε ένα βράδυ! (vid)
Το απίστευτο ποσό που έχει ξοδέψει κάποιος στο μαγαζί του σε ένα βράδυ, αλλά και τι του απάντησε όταν τον ρώτησε γιατί χαλάει τόσα χρήματα, αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day», μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Βασίλης Τερλέγκας και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον κόσμο, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει χαλάσει κάποιος γι’ αυτόν στην πίστα.

«Η πίστα είναι σεβασμός στον κόσμο. Πρέπει να κοιτάξεις την εικόνα σου. Κοιτάζω το ντύσιμο και το φέρσιμο μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας για τη σχέση του με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά του.

«Και 20 και 30 εκατομμύρια χάλασαν για εμένα σ’ ένα βράδυ. Έχω δει να χαλάει πολλά λεφτά ο κόσμος», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής, χωρίς πάντως να διευκρινίσει σε τι νόμισμα ήταν τα χρήματα.

Μάλιστα είπε και του τι δήλωσε κάποιος όταν τον ρώτησε γιατί χαλάει τόσα λεφτά, «την επόμενη μέρα ρώτησα κάποιον "γιατί χαλάς τόσα λεφτά", αφού μπορείς να ακούσεις κάποιον καλλιτέχνη με περισσότερα χρήματα και μου απάντησε "μα αύριο θα βγάλω τα διπλάσια"».

Τέλος σχολίασε όσους έχουν προσπαθήσει να τον μιμηθούν σε σόου μιμήσεων όπως το «Your Face Sounds Familiar».

«Έχω ψοφήσει στο γέλιο γιατί δεν ξέρουν να με κάνουν. Γιατί αυτοί που με κάνουν δεν με έχουν δει ποτέ», κατέληξε.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ