Survivor: Η αδελφή του Σάκη σε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μαριαλένα (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η αδελφή του Σάκη σε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μαριαλένα (vid)
Για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε η αδελφή του παίκτη του Survivor, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν στο παιχνίδι.

Η Μίνα Κατσούλη, αδελφή του Σάκη μίλησε στην εκπομπή «έλα, χαμογέλα» του Open για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μπει στο Survivor, αλλά και για την σχέση του με την Μαριαλένα.

«Ο Σάκης πριν μπει στο παιχνίδι δεν έβλεπε Survivor... Ο Σάκης είχε δηλώσει ότι πάει στο Survivor να βοηθήσει την μπλε ομάδα και την Μαριαλένα, την οποία ξέρει πάρα πολύ καλά και ότι μπορεί να της δώσει το κίνητρο να ανέβει ακόμα περισσότερα αγωνιστικά γιατί πιστεύει πολύ σε εκείνη.

Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν ξεκινήσει το Survivor, του έκαναν μία πρόταση. Τον είχαν προσεγγίσει πριν και του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα.

Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι η Μαριαλένα έχει δηλώσει συμμετοχή. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή ποια είναι η σχέση τους και αν έχουν έρθει κοντά, δεν είμαι», ανέφερε η αδελφή του παίκτη.

Όσο για τη σχέση τους πρόσθεσε: «Έχουν έρθει κοντά. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Είναι δικό τους θέμα. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί στα προσωπικά του αδελφού μου και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ