Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη (vid)

Gazzetta team
Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη (vid)
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο Σωματείο Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Η Ηλιάνα Αραβή προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη. Την καταγγελία έφερε στο φως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η ηθοποιός καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Η ίδια αρχικά αποκαλύπτει πως τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Στη συνέχεια ο ηθοποιός της πρότεινε να πάρει μέρος σε οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50», ενώ αργότερα, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Μετά από την πάροδο λίγων ημερών μου τηλεφώνησε δηλώνοντας μου ότι αυτοϊκανοποιείται, κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» γράφει, μεταξύ άλλων, η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ