Survivor: «Τριαντάφυλλε, σου αρέσει να λαϊκίζεις» (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Τριαντάφυλλε, σου αρέσει να λαϊκίζεις» (vid)
Ο Κρις Σταμούλης απευθύνθηκε ενοχλημένος στον Τριαντάφυλλο, λέγοντάς του ότι του αρέσει να λαϊκίζει.

Ένταση προκάλεσε η αποχώρηση της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Survivor με τους Μπλε να κατηγορούν τους Κόκκινους ότι δεν την χαιρέτησαν.

Την αρχή έκανε ο Αλέξης Παππάς με τον Κρις Σταμούλη να συμφωνεί με τα σχόλια του ηθοποιού του και να λέει: «Συμφωνώ. Δεν λέω να την αγκαλιάσουν, να την φιλήσουν και να δείξουν ενθουσιασμό αλλά έπρεπε μια χειραψία. Είναι ανθρώπινο και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Νικάμε κι οι άλλοι πεινάνε, οπότε για εμάς είναι κέρδος αυτό γιατί είμαστε σε παιχνίδι. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει να λαϊκίζει. Δεν είπα ότι στην ζωή μου μού αρέσει να πεινάνε οι άνθρωποι.

Πώς σου ήρθε αυτό; Προσπαθείς να δείχνεις καλός άνθρωπος. Είναι ηλιθιότητα να λες ότι χαίρομαι που θα φάει η αντίπαλη ομάδα γιατί δεν θα φας εσύ. Άλλο εδώ κι άλλο η ζωή έξω».

Ο Τριαντάφυλλος εκνευρισμένος του απάντησε: «Ο Αλέξης μάλλον δεν περνά καλά εκεί κι έχει νευράκια. Κρις, σου αρέσει να μας βλέπεις να πεινάμε. Το είπες με πάρα πολύ κακό τρόπο. Έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι. Χαίρομαι όταν τρώνε συνάνθρωποί μου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ