Ο Κοντιζάς είπε όχι στον Κουτσόπουλο για να του βαφτίσει το παιδί: «Δεν με αφήνει να βάλω λάδι» (vid)

Gazzetta team
Ο Κοντιζάς είπε όχι στον Κουτσόπουλο για να του βαφτίσει το παιδί: «Δεν με αφήνει να βάλω λάδι» (vid)
Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και η απάντηση που του έδωσε αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στα γυρίσματα του trailer του MasterChef βρέθηκε η κάμερα του Star, στην οποία μίλησαν ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Και οι τρεις μίλησαν στην κάμερα και τα όσα είπαν ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά. Για παράδειγμα ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε οτι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίζει μανιωδώς παιχνίδια στο κινητό του, στα διαλείμματα των γυρισμάτων.

Από την πλευρά του ο «Θείος Λεωνίδας» αποκάλυψε οτι είχε ζητήσει από τον Σωτήρη Κοντιζά να του βαφτίσει το 3ο του παιδί, ζητώντας του μάλιστα τον λόγο που του απάντησε αρνητικά.

Η απάντηση ήρθε αμέσως, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν πίσω του εκείνη την ώρα, ξεκαθαρίζοντας οτι στην Αριάνα έχουν κάνει ονοματοδοσία, στον Κέντζι χρωστάνε αυτή την διαδικασία, ενώ για το τρίτο που γεννήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το τί θα γίνει.

Η μαγική τσάντα

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε οτι ο Σωτήρης Κοντιζάς κουβαλάει παντού μία τσάντα που έχει τα πάντα μέσα. Τι εννοούμε με τα πάντα; «Laptop, σημειώσεις, μενού, υπεύθυνες δηλώσεις, φωτοτυπίες ταυτότητας, βαλιτσάκι με στυλό, μολύβια, 2-3 ζευγάρια κάλτσες», όπως είπε και ο ίδιος ο Σεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ