Η απάντηση του βουλευτή Χρυσομάλλη: «Δεν παρανόμησα, αποδέχομαι το πρόστιμο» (pic)

Gazzetta team
Η απάντηση του βουλευτή Χρυσομάλλη: «Δεν παρανόμησα, αποδέχομαι το πρόστιμο» (pic)
Την απάντηση του για την παρουσία του σε κεντρικό ξενοδοχείο και για το πρόστιμο μη τήρησης των μέτρων που του βεβαιώθηκε, έδωσε ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης κατόπιν ελέγχου σε ξενοδοχείο εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα, με συνέπεια να του επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι ο γγ της Κ.Ο. Ιωάννης Μπούγας κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση του βουλευτή μέσω Facebook, ξεκαθαρίζοντας ότι είχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο ήταν στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Ωστόσο, τόνισε ότι αποδέχεται το πρόστιμο που του επιβλήθηκε χωρίς να προβεί σε ένσταση.

Αναλυτικά ο Μίλτος Χρυσομάλλης αναφέρει: «Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021.

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασία όλων μας από τις επιπτώσεις του κορονοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού,...

Δημοσιεύτηκε από Μίλτος Χρυσομάλλης στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ