Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα με τους ανήλικους που έκαναν parasailing στη Ρόδο (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα με τους ανήλικους που έκαναν parasailing στη Ρόδο (vid)
Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το αλεξίπτωτο θαλάσσης, με τα δύο ανήλικα αδέρφια στη Ρόδο, να παρασύρεται προς τα βράχια, μερικές στιγμές πριν βρουν τραγικό θάνατο...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από χθες (28/10), όταν έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου των δύο ανήλικων αδερφών από τη Βρετανία, που βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές με τους γονείς τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή Ακρωτήρι Γκίνας, τα δύο αδέρφια, 13 και 15 ετών, έχασαν τη ζωή τους, ενώ δοκίμαζαν τις ικανότητές τους στο parasailing, το λεγόμενο θαλάσσιο αλεξίπτωτο. Οι καιρικές συνθήκες, όμως, δεν ήταν οι κατάλληλες, ενώ πολλά ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του χειριστή να επιτρέψει τα παιδιά να ανέβουν στο θαλάσσιο αλεξίπτωτο, αφού το όριο ηλικίας είναι από 16 ετών και άνω.

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο, λοιπόν, που έφερε στο «φως» το MEGA, φαίνεται το αλεξίπτωτο θαλάσσης, με τα δύο παιδιά, να παρασύρεται προς τα βράχια.

Όπως μπορείτε να δείτε, το σκοινί που τους τραβούσε από το σκάφος δείχνει να έχει σπάσει από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Λίγη ώρα αργότερα, το αλεξίπτωτο, χάθηκε από τον ορίζοντα...