Dominatrix μπήκε σε σούπερ μάρκετ έχοντας με λουράκι τον υποτακτικό της (pics)

Gazzetta team
Dominatrix μπήκε σε σούπερ μάρκετ έχοντας με λουράκι τον υποτακτικό της (pics)
Μία όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα συνάντησαν πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες όταν έκανε την εμφάνισή της μία dominatrix.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες την Κυριακή, όταν είδαν μία κοπέλα να μπαίνει στο κατάστημα, έχοντας δέσει με λουράκι σκύλο έναν άνδρα.

Προφανώς η εμφάνισή τους ανήκει στο πλαίσιο των ερωτικών προτιμήσεων του άνδρα, ο οποίος τη... βρίσκει με το να είναι υπό τις αυστηρές οδηγίες μίας dominatrix, η οποία τον οδήγησε μέσα στο «Erewhon».

Την εικόνα αυτή την δημοσίευσε ένας λογαριασμός στο Twitter και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 103.000 likes.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα του έριξε και μερικές ξυλιές στον... υποτακτικό της, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο CEO του καταστήματος και να τους ζητήσει να φύγουν.

Οι... γνώστες του αντικειμένου, δεν άργησαν να αναγνωρίσουν την πρωταγωνίστρια, η οποία είναι η Mistress Lark, με αποτέλεσμα να κληθεί να σχολιάσει την εμφάνισή της.

«Ήμασταν έξω από τον υποτακτικό μου και τους φίλους μου, τραβώντας βίντεο και αγοράζοντας πράγματα. Ήθελα απλά έναν χυμό και μπήκα να τον πάρω στο Erewhon. Υπήρχαν πολλές κάμερες που μας έγραφαν και αρκετοί που μας πρόσεχαν. Ευτυχώς μας άφησαν να αγοράσουμε αυτά που θέλουμε, πριν μας ζητήσουν να φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά.