H απίστευτη αλλαγή ενός YouTuber: «Mεταμόρφωσε» το σώμα του (pics & vid)

Gazzetta team
H απίστευτη αλλαγή ενός YouTuber: «Mεταμόρφωσε» το σώμα του (pics & vid)
Ο γνωστός gamer-YouTuber, άλλαξε εντελώς το σώμα του και έγινε άλλος άνθρωπος.

Ένας YouTuber του οποίου το βάρος αυξήθηκε από τον καθιστικό τρόπο ζωής του αποκάλυψε πώς έγινε αθλητής αντοχής, μετά από πρόσκληση φιλανθρωπικής οργάνωσης που του ανέθεσε να τρέξει στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.

Ο Ethan Payne, 25 ετών, από το Ανατολικό Λονδίνο, γνωστός ως Behzinga, είναι ιδρυτικό μέλος της συλλογής "YouTube The Sidemen".

Παρά το ότι συγκέντρωσε πάνω από 25 δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα και έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς YouTubers του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Ethan ένιωθε χάλια με το σώμα του και αποφάσισε να ακολουθήσει σωστή διατροφή και γυμναστική για να αλλάξει την εικόνα του, ξεκινώντας την προσπάθεια το 2018.

Έτσι σταμάτησε να τρώει junk food, έπινε πολύ νερό και γυμναζόταν συνεχώς.

Ο Ethan μεγάλωσε χωρίς πατέρα και ήταν ένα «άτακτο παιδί» που τακτικά αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο επειδή ήταν ζωηρός.

Άρχισε να διοχετεύει ενέργεια στο gaming ως έφηβος περίπου την ίδια περίοδο που η μητέρα του επέζησε από καρκίνο.

Ο Ethan έγινε σύντομα γνωστός στην διαδικτυακή κοινότητα τυχερών παιχνιδιών και συνεργάστηκε με τους JJ, Josh, Tobi, Simon, Harry και Vik για να σχηματίσουν τους "The Sidemen".

Παρά την επιτυχία τους, ο Ethan δέχτηκε μπούλινγκ για το βάρος του, γεγονός που τον έκανε να σκεφτεί να βάλει τέλος στην ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Ethan άρχισε να κάνει αρνητικές σκέψεις και κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας σε ένα βίντεο ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, όπως παραδέχεται θέλει να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να επιτύχει οτιδήποτε βάζει στο μυαλό του.

Έτσι άλλαξε ριζικά και οριστικά τρόπο ζωής.

Δημοσιεύτηκε από Ethan Payne στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσιεύτηκε από Ethan Payne στις Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018