Όλα όσα θα χρειαστείς για μια έξυπνη αρχή στις σπουδές σου

Gazzetta team
Όλα όσα θα χρειαστείς για μια έξυπνη αρχή στις σπουδές σου
Η απόλυτη λίστα με τα πράγματα που πρέπει κάθε φοιτητής να αποκτήσει για να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ακαδημαϊκή του χρονιά.

Ας ξεκινήσουμε με μια γενική παραδοχή: Τα φοιτητικά χρόνια είναι η πιο απολαυστική, η πιο ανέμελη περίοδος της ζωής μας. Διάβασες, κόπιασες, ξενύχτισες και τα κατάφερες: Πέρασες σε μια σχολή και ετοιμάζεσαι για τα ωραία και ευχάριστα της φοιτητικής ζωής. Βέβαια, όταν η είσοδος σε κάποια σχολή συνοδεύεται από τη μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα: Η στιγμή που παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου έχει φτάσει και η δράση ξεκινά!

Κάποτε το νέο σπίτι ήταν ένα μεγάλο, δύσκολο και ακριβό project, όμως τώρα είναι η πιο smart, εύκολη και οικονομική εξίσωση. Και αν για σένα οι σπιτικές εξισώσεις φαντάζουν... πρόβλημα, μην ανησυχείς. Η Media Markt είναι εδώ για να κάνει την νέα σου αρχή στο σπίτι πολύ πιο έξυπνη, χάρη στην τεράστια ποικιλία και τις εκπληκτικές τιμές που διαθέτει.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε να τα βάλεις σε μια σειρά, ετοιμάσαμε την πιο ολοκληρωμένη λίστα με όλα όσα πρέπει να αποκτήσεις για να κάνεις μια έξυπνη αρχή στις σπουδές σου:

1) Κουζίνα

Εννοείται πως δεν γίνεται να τη βγάλεις μόνο με delivery. Μπορεί να μην έχεις ασχοληθεί ποτέ με τη μαγειρική, όμως τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον σεφ μέσα σου. Mια καλή κουζίνα όπως η PITSOS PHC009120 θα σε βοηθήσει να τρως πιο υγιεινά και να περιορίσεις την κατανάλωση στο ρεύμα. Και που ξέρεις; Μπορεί να έχεις κρυφό ταλέντο στη μαγειρική!

2) Ψυγείο

Σπίτι χωρίς ψυγείο δεν γίνεται. Καταρχάς πού θα βάζεις τις μπύρες; Ένα καλό ψυγείο σαν το LG GTB382SHCZD που έχει υψηλή χωρητικότητα και χαμηλή κατανάλωση θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες.

3) Φούρνος μικροκυμάτων

Πρόκειται για το Α και το Ω σε ένα νέο σπίτι, πίστεψέ μας. Ο φούρνος μικροκυμάτων έχει γίνει πλέον απαραίτητη συσκευή, καθώς χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα ή το ξαπάγωμα προϊόντων, κυρίως λόγω της ευκολίας και της οικονομίας χρόνου που προσφέρει. Μάλιστα, αν διαλέξεις κάποιον σαν τον MORRIS Retro Series MWRS 20703B Black θα δώσεις και μια ρετρό πινελιά στον χώρο σου.

4) Σκεύη μαγειρικής

Μάγειρας χωρίς σκεύη μαγειρικής δεν γίνεται. Και πριν αγχωθείς, να σου πούμε ότι μπορείς να ξεκινήσεις από τα βασικά, όπως μια κατσαρόλα και ένα τηγάνι ή το Σετ της LAMART. Όμως μην ξεχάσεις να προτιμήσεις επώνυμα προϊόντα που θα αντέξουν στον χρόνο και θα διασφαλίσουν ότι αυτά που τρως είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σου.

5) Πλυντήριο

Μην ξεχνάς ότι η ανεξαρτησία συνοδεύεται από υποχρεώσεις και γι αυτό ένα καλό πλυντήριο ενεργειακής κλάσης Α++ σαν το UNITED UWM 6010 μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Αν μάλιστα επιλέξεις μια συσκευή που είναι και στεγνωτήριο, όπως το LG F4DV408S0E τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο απλά.

6) Καφετιέρα

Αφού φροντίσεις για τα «μεγάλα», όπως έπιπλα και λευκές συσκευές, σειρά παίρνουν οι μικροσυσκευές. Δεν ξεκινάμε τυχαία από την καφετιέρα. Ξέρουμε ότι ο καφές θα γίνει αργά ή γρήγορα ο καλύτερός σου φίλος. Αντί λοιπόν να δώσεις μια περιουσία σε delivery, επίλεξε την KRUPS Nescafe Dolce Gusto Minime για να απολαμβάνεις κάθε μέρα καφεδάκι από τα χεράκια σου.

7) Ατμοσίδερο

Το σιδέρωμα των ρούχων δεν βοηθάει μόνο στο να δείχνουμε περιποιημένοι, αλλά είναι απαραίτητο και για λόγους υγιεινής. Και δεν είναι τόσο κουραστικό όσο φαντάζεσαι. Με το ατμοσίδερο IZZY 8030 APOLLON 2600 μπορείς να γλιτώσεις πολύ χρόνο και να κάνεις πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία.

8) Ηλεκτρική σκούπα

Φυσικά και πρέπει να αγοράσεις μια καλή ηλεκτρική σκούπα. Και κατά προτίμηση αθόρυβη για να μην ενοχλείς τους γείτονες όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την καθαριότητα του σπιτιού στις 3 το πρωί μετά το... διάβασμα. Mια πολύ καλή επιλογή είναι η ROWENTA RO7366 Silence Force.

9) Τηλεόραση

Είτε είσαι, είτε δεν είναι gadgetακιας και φαν της τεχνολογίας, μια τηλεόραση θα την χρειαστείς. Θυμήσου ότι η διάσταση που θα επιλέξεις εξαρτάται από την απόσταση του καναπέ καθώς και από τα τετραγωνικά του χώρου σου. Στη Μedia Markt θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από τηλεοράσεις και έτσι θα μπορέσεις να τις συγκρίνεις live και να επιλέξεις την καταλληλότερη για εσένα. Και μην ανησυχείς αν μπερδευτείς; Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σε βοηθήσει. Εμείς, σου προτείνουμε την SONY KDL-32WE615BAEP.

10) Laptop

Ένα από τα πρώτα πράγματα που προμηθεύεται κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του είναι ένα desktop ή ένα laptop. Τα φοιτητικά σου χρόνια θα το χρειαστείς περισσότερο από ποτέ, γι αυτό είναι σημαντικό να επιλέξεις έξυπνα και να αγοράσεις ένα εργαλείο που θα ανταποκρίνεται σε όλες σου τις ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το HP Notebook 15s-eq0010nv AMD Ryzen 7-3700U.

Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια (και έμπνευση), μπορείς να επισκεφθείς τον απόλυτο οδηγό αγορών της Media Markt για τους νέους φοιτητές.