Μωρό κατεβαίνει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί με τον σκύλο του (vid)

Gazzetta team
Μωρό κατεβαίνει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί με τον σκύλο του (vid)
Είναι απίστευτη η σχέση αυτού του μωρού με τον σκύλο του, αφού δεν μπορούν να κοιμηθούν χώρια.

Στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, ο Φιν, ένα παιδί που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά και χρειάστηκε επείγουσα επέμβαση για να σωθεί, έγινε viral με το κατόρθωμά του, αφού μωρό ακόμα, κατέβηκε από το κρεβάτι του για να κοιμηθεί με το σκύλο του, τον Βρούτο.

Ο Φιν που πλησιάζει να κλείσει τα 2 του χρόνια, αφού τον έχει βάλει η μητέρα του στο κρεβάτι, περίμενε να σβήσει το φως και όταν αυτό έγινε, πήρε το σεντόνι και το αρκουδάκι του για να ξαπλώσει στο κρεβάτι του σκύλου.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα στο δωμάτιο που είχε τοποθετήσει η μητέρα του, το μωρό διακρίνεται να προσπαθεί να βολευτεί, ενώ ο Βρούτος ατάραχος δεν ενοχλείται από τις προσπάθειες του Φιν να βρει την πιο βολική θέση.

Η μητέρα του είπε πως ξεκίνησε εδώ ένα μήνα να κοιμάται στο κρεβάτι και τότε ήταν που άρχισε να σύρεται προς αυτό ο Βρούτος.

«Ηταν σαν να βρισκόταν δίπλα του για να τον αποτρέψει από το να πέσει από το κρεβάτι», είπε η μητέρα του και εξήγησε ότι στη συνέχεια ο Φιν, άρχισε να κατεβαίνει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί στο πάτωμα.

Συνεχίζοντας και αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας του παιδιού είπε ότι: «Όταν ήμουν 20 εβδομάδων έγκυος στον Φιν, η τομογραφία έδειξε ότι είχε κυανωτικό καρδιακό ελάττωμα. Ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που το βρήκαμε πριν από τη γέννησή του, διαφορετικά δεν θα ήταν εδώ μαζί μας σήμερα. Ο Φιν υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις αμέσως μετά τη γέννησή του, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός έως ότου μπορέσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».

Με την επιστροφή του στο σπίτι μετά τη γέννησή του και τις επεμβάσεις, άρχισε να «χτίζεται» η σχέση με τον Βρούτο. «Μόλις πήγαμε στο σπίτι, λες και ο Βρούτος απλά ήξερε ότι ο Φιν χρειαζόταν πολύ στενή παρακολούθηση και έκτοτε βρίσκεται στο πλευρό του. Του έχει συμπεριφερθεί απίστευτα καλά σε άλλες καταστάσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά.