5 πράγματα που ξεχωρίσαμε στο υπερσύγχρονο flagship κατάστημα της INTERSPORT, στο κέντρο της Αθήνας

Gazzetta team
5 πράγματα που ξεχωρίσαμε στο υπερσύγχρονο flagship κατάστημα της INTERSPORT, στο κέντρο της Αθήνας
Από το footscan μέχρι το Cold Chamber, έχουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις τις αγορές σου.

Η αγορά αθλητικών ειδών δεν συγκαταλέγεται στην γενική κατηγορία του «πάω για ψώνια». Αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία όπου ο καθένας από εμάς όσο δοκιμάζει αθλητικά παπούτσια, φόρμες και βάρη φαντάζεται τον εαυτό του να βρίσκεται σε ένα γήπεδο μπάσκετ, να κάνει πεζοπορία στο βουνό, να κάνει TRX στο γυμναστήριο.

Αυτή την εμπειρία κάνει ακόμα πιο απολαυστική και ζωντανή η INTERSPORT στο νέο flagship κατάστημα της στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα κατάστημα 2.400τμ με τρεις ορόφους στο 46 της Ερμού προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέγουν τα αγαπημένα τους αθλητικά είδη μέσα σε ένα digital περιβάλλον.

Επισκεφτήκαμε, το κατάστημα που φιλοξενείται σε ένα άκρως επιβλητικό κτίριο και ξεχωρίσαμε τα εξής πέντε πράγματα:

1. Την τεχνολογία Footscan. Αν ξεκινάς τώρα το τρέξιμο, θα πρέπει να γνωρίζεις πως δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τύπο πέλματος και κατ’ επέκταση δεν μπορούμε να φοράμε όλοι τον ίδιο τύπο παπουτσιών για τρέξιμο. Χάρη στην τεχνολογία Footscan που θα βρεις στο νέο κατάστημα της INTERSPORT θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις με ψηφιακά μέσα τον ακριβή τύπο παπουτσιού running βάση των χαρακτηριστικών του πέλματός σου.

2. Τις οθόνες στο basket & football section. Καθώς πλησιάζεις στα συγκεκριμένα sections νιώθεις πως βρίσκεσαι στο γήπεδο αφού ειδικές οθόνες στο χώρο αυτό προβάλλουν σημαντικούς αγώνες. Τι καλύτερο από το να ψάχνεις τα νέα σου μπασκετικά παπούτσια και να ακούς τους φανς των Μπακς να αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για ένα ακόμα κάρφωμα πάνω από τα κεφάλια των αντιπάλων του;

3. Την ποικιλία των αθλητικών brands. Κάθε όροφος αποτελεί και μία εμπειρία αφού είναι αφιερωμένος σε ειδικό κοινό με πλούσια ποικιλία από τις πιο γνωστές αθλητικές μάρκες, όπως adidas ή nike, τόσο σε ρούχα και παπούτσια όσο και αξεσουάρ και wearables. Εδώ θα βρείς και exclusive styles από αγαπημένες μάρκες αλλά και exclusive brands.

4. Τo Mountain Simulation και το Cold Chamber. Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή του κειμένου τα INTERSPORT πάνε την εμπειρία της αγοράς αθλητικών ειδών σε άλλο επίπεδο. Για να καταλάβεις αν τα νέα σου ορειβατικά θα σε βολέψουν σε συνθήκες βουνού δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις την ανάβαση στον Όλυμπο και να μετανιώσεις μια πιθανή λάθος αγορά σου, αφού με το Mountain Simulation μπορείς να δοκιμάσεις ορειβατικά παπούτσια πριν τα αποκτήσεις σε πραγματικές συνθήκες εδάφους. Το ίδιο ισχύει και με το Cold Chamber χάρη στο οποίο μπορείς να δοκιμάζεις μπουφάν σε συνθήκες ψύχους.

5. Tα Recharging Stations. Τα INTERSPORT γνωρίζουν πως από την στιγμή που θα μπεις στο κατάστημά τους στην Ερμού δύσκολα θα ξεκολλήσεις. Για αυτό έχουν προβλέψει να έχεις μέσω των recharging stations τρόπο να γεμίσεις την μπαταρία του κινητού σου σε περίπτωση που ξεμείνεις.

Bonus: Από ένα τόσο σύγχρονο και digital χώρο δεν θα μπορούσε να λείπει το e-shopping. Aυτό γίνεται με δύο νέους τρόπους παραλαβής από το κατάστημα: το «Digital Locker» για self service εξυπηρέτηση με χρήση μοναδικού κωδικού που έρχεται με την ολοκλήρωση της Online παραγγελίας και το «Click and Collect Service Bar» με το οποίο μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου στο κατάστημα. Στο συγκεκριμένο INTERSPORT λειτουργεί και η νέα υπηρεσία «Ε-shop Κiosk» για ηλεκτρονικές παραγγελίες για είδη και μεγέθη που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς δοκιμή.

Πάρε μια μικρή γεύση από το πρωτοποριακό κατάστημα εδώ: