Δεν μπορούσε να πουλήσει το σπίτι του και το έβγαλε σε δημοπρασία με λαχνούς των 2,5 ευρώ (vid)

Gazzetta team
Δεν μπορούσε να πουλήσει το σπίτι του και το έβγαλε σε δημοπρασία με λαχνούς των 2,5 ευρώ (vid)
Έναν παράξενο τρόπο βρήκε ένας άντρας για να πουλήσει το σπίτι του.

Ο Daniel Twenefour, έβγαλε προς πώληση το σπίτι του ωστόσο το έκανε με έναν διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να βρει αγοραστή και αποφάσισε να κάνει κάτι γι΄αυτό.

Έτσι έκανε κάτι σαν δημοπρασία με λαχνούς των δυο λιρών και ο νικητής θα αγόραζε το σπίτι.

Μιλώντας στους The Wimbledon Times, είπε: «Υπήρχαν άλλοι αγοραστές που έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά δεν προχωρούσε η αγοραπωλησία. Οι μεσίτες έδιναν πολλές δικαιολογίες. Για την θέση του, για το Brexit, για την κακή χρονική περίοδο», ανέφερε.

Θέλοντας να εξασφαλίσει την πώληση η οποία παρεμποδίστηκε περαιτέρω από την πανδημία του κορονοϊού, ο Ντάνιελ αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του σε λοταρία.

Αυτό μπορεί να μοιάζει με μια παράξενη κίνηση, με λοταρίες που παραδοσιακά προορίζονται για λιγότερο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία αλλά εκείνος το έκανε.

Εξηγώντας γιατί το έκανε είπε: «Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει σταματήσει την αγορά κατοικίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο, μετά από κάποια σκέψη, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να προσεγγίσω άτομα που ήθελαν την ευκαιρία να αποκτήσουν σπίτι στο Λονδίνο, χωρίς δάνεια και υποθήκες».

«Η ιδέα είναι απλή αλλά ισχυρή. Κάθε εισιτήριο θα πωλείται για 2 λίρες (περίπου 2,30 ευρώ), το οποίο στη συνέχεια μπαίνει σε κλήρωση διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόλις κλείσει, το νικητήριο εισιτήριο θα επιλεγεί από κλήρωση, παρουσία δικηγόρου. Ο νικητής θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του 6 Tramway Path στο Mitcham χωρίς υποθήκη», ανέφερε.