Κορονοϊός: Πατέρας έφτιαξε πίστα super mario kart για τον γιο του (pics)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Πατέρας έφτιαξε πίστα super mario kart για τον γιο του (pics)
Έναν φοβερό τρόπο βρήκε ένας πατέρας στην Αγγλία για να κρατήσει τον μικρό του γιο σπίτι. Του έφτιαξε μια πίστα super mario kart από χαρτόνια.

Το μεγάλο πρόβλημα των γονιών τις ημέρες της καραντίνας λόγω κορονοϊού, είναι το πως θα κρατήσουν σπίτι τα μικρά τους παιδιά. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο, από την στιγμή που το μόνο εύκολο δεν είναι να τους εξηγήσεις τον λόγο που κάθονται μέσα. Στην Αγγλία ωστόσο ένας γονιός βρήκε την λύση, μια απολαυστική για το παιδί λύση που την χάρηκε και με το παραπάνω.

Τι έκανε; Έφτιαξε μια πίστα super mario kart από χαρτόνια και ο μικρός με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο του Super Mario του έδωσε και κατάλαβε. Το να φτιαχτεί η πίστα χρειάστηκαν 30 ώρες δουλειάς, αλλά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα ladbible.com, ο Άντριου Ντόουσον ανέφερε για την ιδέα του: «Καθώς τα αυτοκίνητα με τηλεχειριστήριο είναι διασκεδαστικά για τα παιδιά, έψαχνα στο διαδίκτυο για ένα Mario Kart, και το αγόρασα αρχικά ως παιχνίδι για το σπίτι. Όταν το πήραμε είδα πόσο ρεαλιστικό και γρήγορο ήταν και και σκεφτόμουν πως θα το χαρούμε σε μεγαλύτερο χώρο».

Πηγή: ladbible.com