Η πρόσβαση στη γνώση είναι δικαίωμα όλων μας

Gazzetta team
Η πρόσβαση στη γνώση είναι δικαίωμα όλων μας
Η Anytime δωρίζει 1.500 tablets σε δημόσια σχολεία ανά την Ελλάδα στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όσο διαβάζεις αυτές τις λέξεις στο smartphone σου, είναι πολύ πιθανό να δουλεύεις στο laptop από το σπίτι ελέω καραντίνας, ενώ έχεις πατήσει pause στην αγαπημένη σου σειρά, που βλέπεις στο tablet στα διαλείμματα. Το γεγονός, όμως, ότι μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση, τη ψυχαγωγία και τη γνώση χάρη στην τεχνολογία δεν είναι δεδομένο για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας, που εξαιτίας διαφόρων παραγόντων δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Για αυτό το λόγο και με αφορμή τις δύσκολες στιγμές, που βιώνει ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας, η Anytime στηρίζει έμπρακτα το έργο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ενισχύσει τα δημόσια σχολεία της χώρας μας, ώστε να έχουν περισσότεροι μαθητές και καθηγητές κάθε στιγμή περισσότερη πρόσβαση στη γνώση.

Συγκεκριμένα, η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, προσφέρει 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6" τα οποία θα κατανεμηθούν σε δημόσια σχολεία σε νομούς της χώρας με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και να εμπεδωθεί μακροπρόθεσμα η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Έτσι, η Anytime από τη μία πλευρά συνεισφέρει, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των παιδιών, που έχουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον προκλήσεις ελλείψει της τεχνολογίας και από την άλλη ενισχύει τον digital χαρακτήρα της και το όραμά της για έναν κόσμο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους. Γιατί κάθε στιγμή αξίζει περισσότερα και οι νέοι μας δικαιούνται κάθε στιγμή περισσότερη πρόσβαση στη γνώση.