Ένα παζλ 51.300 κομματιών για να «βγάλετε» την καραντίνα (pic)

Gazzetta team
Ένα παζλ 51.300 κομματιών για να «βγάλετε» την καραντίνα (pic)
Το παζλ-Γολιάθ εικονίζει 27 από τα πιο μαγευτικά μέρη και σημαντικά μνημεία του κόσμου, μεταξύ των οποίων και τη Σαντορίνη.

Οι λάτρεις των παζλ, αλλά και της φωτογραφίας, θα το λατρέψουν!

Ένα από τα μεγαλύτερα παζλ του κόσμου -που διατίθεται προς πώληση- έρχεται από την Kodak και αποτελείται από 51.300 κομμάτια!

Το παζλ-Γολιάθ, όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί, εικονίζει 27 από τα πιο μαγευτικά μέρη και σημαντικά μνημεία του κόσμου και στην ουσία δεν πρόκειται για ένα ενιαίο παζλ, αλλά για 27 διαφορετικά των 1.900 κομματιών έκαστο, τα οποία, όμως, συνδέονται μεταξύ τους, για να αποτελέσουν ένα ενιαίο με διαστάσεις 8,6x1,9 μέτρα και βάρος 18,2 κιλά!

Το εντυπωσιακό αυτό φωτογραφικό έργο-παζλ έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την CRA-Z-ART, αποτελώντας φόρο τιμής στην κληρονομιά της Kodak και τη φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φωτογραφία ανήκει σε επαγγελματία φωτογράφο, η οποία, αφού έχει επεξεργαστεί ψηφιακά, έχει τυπωθεί σε υψηλή ανάλυση: «Τα χρώματα και οι φωτογραφίες αποτελούν τις πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες που έχουμε δει ποτέ σε παζλ» αναφέρει η Kodak.

Ορισμένα από τα αξιοθέατα που καλούνται να φτιάξουν οι λάτρεις των παζλ είναι ο Πύργος του Άιφελ, η Πυραμίδα του Χέοπα, η Νέα Υόρκη, το Ταζ Μαχάλ, το Κολοσσαίο, αλλά και η Σαντορίνη από τη χώρα μας!

Όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε εκτός από ελεύθερο χρόνο, αλλά και χώρο, θα πρέπει να διαθέσετε και το ποσό των 600 δολαρίων!

Ωστόσο, αν ψάξετε λίγο καλύτερα στο διαδίκτυο, θα το βρείτε και στην τιμή των 400 δολαρίων. Όπερ σημαίνει, 15 δολάρια για το κάθε τμήμα του παζλ. Μάλιστα, με έναν γρήγορο υπολογισμό, και εφόσον ασχοληθείτε ζεστά με το θέμα, το κάθε τμήμα του παζλ θα σας πάρει από 15 έως 20 ώρες να το ολοκληρώσετε. Και αν συνεχίσετε με αυτόν τον ρυθμό, θα καταφέρετε να φτιάξετε ολόκληρο το παζλ σε 16-21 μέρες.

Πηγή: reader.gr