Απίστευτο: Βλέπουν τα Ιμαλάια για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Απίστευτο: Βλέπουν τα Ιμαλάια για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες! (pics)
Εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς βλέπουν όσοι κατοικούν στο Τζαλαντάρ της Ινδίας, αφού αντικρίζουν από τα σπίτια τους τα Ιμαλάια για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ο κορονοϊός μπορεί να έχει επιπτώσεις στην οικονομία και σε πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής, ωστόσο έχει συμβάλει στο να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση, εφόσον έχουν κατεβάσει ρολά όλες οι δραστηριότητες.

Και αυτό το καταλαβαίνει κανείς εύκολα, αν δει τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όπου τα Ιμαλάια φαίνονται ξεκάθαρα από αρκετά μέρη της Ινδίας.

Για πολλές δεκαετίες, οι πολίτες που ζούσαν εκεί κοντά, δεν μπορούσαν να δουν, ούτε καν να διακρίνουν, την μεγαλύτερη οροσειρά της Γης, που ήταν κοντά τους.

Πλέον, όσοι ζουν στο Παντζάμπ, που απέχει 200 χιλιόμετρα από το επιβλητικό βουνό, απολαμβάνουν την μαγευτική θέα, ακόμα και από τα σπίτια τους.

Ο Harbhajan Singh, που είναι παίκτης του κρίκετ και προσέφερε φαγητό σε 500 οικογένειες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, έμεινε άναυδος από το θέαμα και τουίταρε «ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτό θα ήταν δυνατό».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από κατοίκους του Τζαλαντάρ και άλλων περιοχών