Κορονοϊός: Νεόνυμφοι, παπάς και 40 καλεσμένοι συνελήφθησαν για παραβίαση καραντίνας (pics)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Νεόνυμφοι, παπάς και 40 καλεσμένοι συνελήφθησαν για παραβίαση καραντίνας (pics)
Ένα ζευγάρι - και όχι μόνο - αδιαφόρησε πλήρως για την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νότια Αφρική και παντρεύτηκε κανονικά, ενώ ήταν έτοιμο να κάνει και πάρτι γάμου!

Η Νότια Αφρική βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα του lockdown, όμως, αυτό δεν εμπόδισε κάποιους από το να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.

Ο 48χρονος Jabulani Zulu και η 38χρονη Nomthandazo Mkhize παντρεύτηκαν κανονικά και αμέσως μόλις αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, εισέβαλαν στην Εκκλησία ένοπλοι στρατιώτες με μάσκες.

Οι νεόνυμφοι συνελήφθησαν, όπως και πάνω από 40 καλεσμένοι αλλά και ο παπάς που τέλεσε το Μυστήριο. Λίγες ώρες μετά αφέθησαν ελεύθεροι, πληρώνοντας το ποσό των 43 ραντ, δηλαδή 2 ευρώ έκαστος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας μίλησε στο κανάλι «ENCA» και είπε πως πληροφορήθηκαν από καταγγελία πολίτη για το συμβάν, ενώ τόνισε πως «Νομίζω ότι όλο το έθνος το γνωρίζει αυτό, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να ψάχνει να βρει ευκαιρίες χωρίς να συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του ιού», όταν ρωτήθηκαν για την «άγνοια» του παπά για την καραντίνα.