Επικό βίντεο με Ιταλούς δημάρχους να κράζουν δημότες: «Ποιος θα δει το μαλλί σας μέσα στο φέρετρο;» (vid)

Gazzetta team
Επικό βίντεο με Ιταλούς δημάρχους να κράζουν δημότες: «Ποιος θα δει το μαλλί σας μέσα στο φέρετρο;» (vid)
Ιταλοί δήμαρχοι, σε έξαλλη κατάσταση, εμφανίζονται σε ένα φοβερό βίντεο να κατσαδιάζουν δημότες των πόλεών τους, που συνεχίζουν να κυκλοφορούν, αγνοώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού!

Υπάρχει ο ευγενικός τρόπος, υπάρχει και αυτός ο τρόπος...

Σε ένα απίστευτο βίντεο, που κυκλοφορεί στο Twitter, εμφανίζονται διάφοροι Ιταλοί δήμαρχοι, σε έξαλλη κατάσταση, να κατσαδιάζουν δημότες των πόλεών τους, που συνεχίζουν να κυκλοφορούν, αγνοώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ένας, μάλιστα, έχει πάρει τους δρόμους και φωνάζει σε κάποιους: «Δεν μπορείτε να παίξετε πινγκ πονγκ, πηγαίνετε σπίτι να παίξετε PlayStation! Πώς πρέπει να σας το πω»!

Ένας άλλος, με στιλ... Νονού, λέει: «Μαθαίνω ότι θέλετε να κάνετε πάρτι αποφοίτησης. Θα στείλουμε την αστυνομία. Με φλογοβόλα».

Άλλος ουρλιάζει, και με το δίκιο του ο άνθρωπος: «Παίρνετε τηλέφωνο τις κομμώτριές σας! Γιατί να το κάνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι το φέρετρο κλείνει; Ποιος θα δει το μαλλί σας μέσα στο φέρετρο;», ενώ ένας απλά αναρωτιέται: «Πού στο διάολο πάτε; Εσείς και τα σκυλιά σας;»!

Δείτε: