Deal: Πήρε 12.000 ευρώ, αλλά μάλλον ήθελε να τραβήξει τα μαλλιά του... (vid)

Gazzetta team
Deal: Πήρε 12.000 ευρώ, αλλά μάλλον ήθελε να τραβήξει τα μαλλιά του... (vid)
Ο Φώτης έκλεισε μια χαρά deal με τον τραπεζίτη, αλλά μπορούσε και -πολύ- καλύτερα.

Γλυκόπικρο φινάλε για τον σημερινό παίκτη στο Deal.

Ο Φώτης, ειδικευόμενος ορθοπεδικός του ΚΑΤ, πήγε στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, για να κερδίσει χρήματα, όπως είπε, προκειμένου να κάνει μεταπτυχιακό στην αθλητιατρική, αφού είναι και προπονητής τένις.

Τα πήγε, λοιπόν, εξαιρετικά και έφτασε, λίγο πριν το φινάλε, με τα εξής ποσά μέσα στο παιχνίδι: 100, 250, 1.500, 5.000 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης τού πρόσφερε 6.500 ευρώ, αλλά αρνήθηκε και προχώρησε στο άνοιγμα των δύο επόμενων κουτιών, βγάζοντας τα 100 και τα 5.000 ευρώ!

Στο πλατό έγινε πανικός, και όλοι άρχισαν να πανηγυρίζουν, με τον τραπεζίτη να παίρνει τηλέφωνο και να προσφέρει στον παίκτη 12.000 ευρώ, για να πουλήσει το κουτί του. Ο Φώτης το σκέφτηκε καλά και, τελικά, αποφάσισε να μη ρισκάρει.

Στη συνέχεια, όμως και χωρίς άγχος πια, ο Φώτης άνοιξε το κουτί που θα άνοιγε αν συνέχιζε και θα έδιωχνε από το παιχνίδι τα 1.500 ευρώ. Η προσφορά σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν 24.000 ευρώ! Δηλαδή τα διπλάσια.

Στο δικό του κουτί, δε, ήταν τα 250 ευρώ...

«Θέλω να πω στο κοινό ότι αυτό το αξιόλογο ποσό που πήρα υπόσχομαι ότι θα το επενδύσω για να γίνω καλύτερος σε αυτό που θα κάνω», είπε ο Φώτης.

Δείτε εδώ το video του επεισοδίου.