Ο πιο δυνατός παπάς: Τραβάει αεροπλάνα, πυροσβεστικά και σηκώνει 22 γυναίκες! (pics & vids)

Gazzetta team
Ο πιο δυνατός παπάς: Τραβάει αεροπλάνα, πυροσβεστικά και σηκώνει 22 γυναίκες! (pics & vids)
Ένας σούπερ-παπάς στον Καναδά σε κάνει να... σταυροκοπιέσαι με τα επιτεύγματά του, καθώς είναι τόσο δυνατός, που μπορεί να τραβήξει αεροπλάνα, πυροσβεστικά, σπίτια, και να σηκώσει, άμα λάχει, και 22 γυναίκες στην πλάτη του!

Ο Kevin Fast είναι πάστορας της Λουθηρανικής Εκκλησίας στην πόλη Κόμπουργκ του Καναδά.

Αυτό, ωστόσο, δεν τον απέτρεψε από το να συνεχίσει να ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι, τη γυμναστική. Μη φανταστείτε, όμως, τίποτα αερόβια ή τζόκινγκ.

Διότι ο 56χρονος είναι ένα πραγματικό... τέρας δύναμης, που κάνει ορισμένα πράγματα, τα οποία δεν τα λες και καθημερινά. Σίγουρα όχι.

Για παράδειγμα, σαν άλλος... Τρομάρας, ο πιο δυνατός παπάς του κόσμου, όπως χαρακτηρίζεται, τραβάει πυροσβεστικά οχήματα, σπίτια τρένα και όχι μόνο!

Ο 56χρονος ιερέας, άλλωστε, έχει «σπάσει» και πολλά ρεκόρ Γκίνες, όπως αυτό του βαρύτερου αεροσκάφους, που κουβάλησε άνθρωπος, ένα Boeing C-17 Globemaster III, το οποίο ζύγιζε 189 τόνους, του βαρύτερου φορτηγού που τράβηξε άνθρωπος με μια κίνηση του χεριού του, του βαρύτερου οχήματος που σηκώθηκε από άνθρωπο πάνω από τα 30 μέτρα, καθώς και το ρεκόρ της μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας κρατήματος 500 κιλών με τους ώμους του!

Έχει καταφέρει, μάλιστα, να μεταφέρει ένα σπίτι 40 τόνων έναν δρόμο πιο κάτω, και το πιο σπουδαίο του επίτευγμα, να σηκώσει 22 γυναίκες στην πλάτη του!

Την ευχή σου, πάτερ!