Δασκάλα «αφαίρεσε» το δέρμα της για να διδάξει το ανθρώπινο σώμα στους μαθητές της (pics & vid)

Gazzetta team
Δασκάλα «αφαίρεσε» το δέρμα της για να διδάξει το ανθρώπινο σώμα στους μαθητές της (pics & vid)
Πνεύμονες, στομάχι, συκώτι, έντερο, μύες, σπλήνα... όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος είναι ορατά στο καινοτόμο μάθημα αυτής της καθηγήτριας!

Προκειμένου να κινήσει το ενδιαφέρον των μαθητών της, μια δασκάλα στο Βαγιαδολίδ, η Verónica Duque... έβγαλε το δέρμα της, για να διδάξει το ανθρώπινο σώμα στην τρίτη τάξη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε παιδιά, δηλαδή, από 8 έως 9 ετών!

Ησυχάστε όμως. Δεν υπήρχε τίποτα... αιματηρό σε όλο αυτό.

Πριν από λίγες μέρες, η δασκάλα αποφάσισε να φορέσει ένα κοστούμι, που προσομοιώνει το ανθρώπινο σώμα χωρίς δέρμα, για να δείξει στα παιδιά πώς είμαστε... από μέσα.

Πνεύμονες, στομάχι, συκώτι, έντερο, μύες, σπλήνα, όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος είναι ορατά στο καινοτόμο μάθημα της Verónica!

Ο σύζυγός της μοιράστηκε στο Twitter τις εικόνες, που έγιναν αμέσως viral.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το... ηφαίστειο ιδεών που έχω για γυναίκα. Σήμερα εξήγησε το ανθρώπινο σώμα στους μαθητές της με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο και τα παιδιά μαγεύτηκαν», έγραψε ο σύζυγος.

Η καθηγήτρια είδε το κοστούμι και είπε «γιατί όχι;». Πήρε, λοιπόν, την πρωτοβουλία, που όχι μόνο εκτίμησε ο σύζυγός της, αλλά και πολύς κόσμος στο Twitter, με την ανάρτηση να έχει χιλιάδες retweets και like, αλλά και δεκάδες σχόλια, που επαινούν την καθηγήτρια και την ιδέα της.