Επιβάτες λεωφορείου γνωρίστηκαν στην διαδρομή και συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ (pics)

Gazzetta team
Επιβάτες λεωφορείου γνωρίστηκαν στην διαδρομή και συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ (pics)
Πρωταγωνιστές του ασυνήθιστου περιστατικού ήταν ένας 29χρονος και μία 32χρονη, οι οποίοι μάλλον ένιωσαν υπερβολική έλξη ο ένας για τον άλλον.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η επιθυμία για ερωτική επαφή είναι μεγάλη... Πόσω μάλλον όταν έχεις απέναντί σου κάποιον ή κάποια που σου ανεβάζει την λίμπιντο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε σημείο. Ειδικά μάλιστα αν μιλάμε για ένα μέσο μαζικής μεταφοράς.

Φαίνεται όμως, πως ένας 29χρονος και μία 32χρονη είχαν διαφορετική άποψη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, την Δευτέρα μέσα στο πούλμαν της National Expreess (είναι τα κάτι αντίστοιχο σαν τα δικά μας ΚΤΕΛ) που έκανε την διαδρομή από το Μπλάκπουλ στο Πλίμουθ και αμέσως ένιωσαν μία μεγάλη έλξη ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, αποφάσισαν εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη διαδρομή να περάσουν κάπως ευχάριστα την ώρα τους, αρχίζοντας τα ερωτικά παιχνίδια.

Μόνο που τα όσα έκαναν, έγιναν αντιληπτά τόσο από τους υπόλοιπους επιβάτες, όσο και από τον οδηγό, ο οποίος σταμάτησε σε ένα σημείο του Μ5 κοντά στο Κουλόμπτον, προκειμένου να επέμβει η Devon and Cornwall Police και να τους συλλάβει.

Ο εκπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος, δήλωσε για το περιστατικό: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο και μία 32χρονη που ήταν ύποπτοι για προσβολή της δημοσίας ευπρέπειας», ανέφερε μεταξύ άλλων.