Πώς θα τη βγάλουμε σήμερα με δύο ματσάκια Euroleague;

Gazzetta team
Πώς θα τη βγάλουμε σήμερα με δύο ματσάκια Euroleague;
Δύο ματσάκια Euroleague σήμερα, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να πέφτουν στη μάχη και εμάς στον καναπέ να το βλέπουμε αραχτοί και με μπόλικο φαΐ.

Παρασκευή σήμερα. Η τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας, το πρελούδιο ενός ξέφρενου Σαββατοκύριακου και φυσικά μια μέρα γεμάτη αγωνιστική δράση. Το απόγευμα ήρθε, το PC έκλεισε και ετοιμαζόμαστε να τα αφήσουμε όλα πίσω μέχρι τη δευτέρα. Weekend is calling!

Βέβαια, όσοι είμαστε αρρωστάκια με την μπάλα και το μπασκετάκι περιμένουμε εναγωνίως τις Πέμπτες και τις Παρασκευές για να γίνει το τζάμπολ στην Euroleague, να μαζευτούμε με φίλους, να παραγγείλουμε να φάμε, να δούμε την ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε τη νίκη της.

Σήμερα, είναι ακριβώς μία τέτοια μέρα, καθώς θα δούμε δύο ματσάκια. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πιστοί στο εβδομαδιαίο μπασκετικό ραντεβού τους με την Euroleague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ρίχνονται και σήμερα στη μάχη για τη νίκη κόντρα σε δύο ισπανικούς αντιπάλους, τη Βαλένθια και τη Μάλαγα αντίστοιχα.

Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, η Παρασκευή μας βάφεται στα πορτοκαλί και τα πρασινοκόκκινα. Καλάθης, Σπανούλης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Μιλουτίνοφ, Πασκουάλ, Σφαιρόπουλος και οι άλλοι πρωταγωνιστές θα μας προσφέρουν δύο θεαματικά ματς.

Και εκεί που θα καθόμαστε και θα πανηγυρίζουμε ένα τρίποντο του Ρίβερς ή μια τάπα του Παπανικολάου, θα σκεφτόμαστε τι θα μπορούσε να κάνει πιο όμορφη τη βραδιά μας. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θα το σκεφτούμε και τόσο πολύ. Ένα μπέργκερ, ένα κλαμπ-σάντουιτς, μια σαλάτα, αναψυκτικό και μπίρα θα είναι οι πιστοί μας συνοδοιπόροι.

Εδώ στο Gazzetta ξεκινήσαμε ήδη την προετοιμασία πριν το πρώτο τζάμπολ. Το κουδούνι χτύπησε, η μαγική λέξη «παραγγελία» ακούστηκε και το γραφείο πλημμύρισε Goody's μυρωδιές.

Να και μια φωτογραφία, αν δεν μας πιστεύετε.

Επικράτησε ένας μικρός χαμός για το ποιος θα φάει πρώτος, αλλά δεν το μετανιώνουμε καθόλου γιατί «Goody's είναι ρε φίλε, σιγά μην το μοιραστώ».

Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Αλήθεια έγιναν αυτά. Να, δείτε.


Τώρα που μας πιστέψατε και ζηλέψατε και θέλετε να φάτε κι εσείς, μην το καθυστερείτε. Μπαίνετε στο online menu, παραγγέλνετε τα αγαπημένα σας πιάτα, αράζετε μπροστά στην τηλεόραση και μέχρι τις 11 το βράδυ δεν το κουνάτε για κανένα λόγο.

Α, και καλή σας όρεξη!