Αστυνομικοί καταδιώκουν νεαρό, ο οποίος το «ρίχνει» στο street dancing (pics & vid)

Gazzetta team
Αστυνομικοί καταδιώκουν νεαρό, ο οποίος το «ρίχνει» στο street dancing (pics & vid)
H διαφορετική κατάληξη μίας καταδίωξης σε αμερικάνικο αυτοκινητόδρομο, καθώς ο νεαρός «φυγάς» αποδείχθηκε πως είχε αρκετό ταλέντο στο... χορό.

Μία καταδίωξη σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πόλης του Χιούστον στο Τέξας δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη.

Ο νεαρός οδηγός ενός αυτοκινήτου, αφού αποφάσισε να αγνοήσει τον αστυνομικό έλεγχο, επιδίδεται σε ένα ασταμάτητο ράλι με τους αστυνομικούς από πίσω του να τον κυνηγούν επί μισή τουλάχιστον ώρα.

Ο νεαρός, όμως, κάποια στιγμή, μετά από περισσότερα από 20 μίλια καταδίωξης, αποφασίζει να παραδοθεί, όχι όμως με τον απλό, φυσιολογικό τρόπο.

Αφού αποβιβάζεται από το όχημα, αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες των αστυνομικών για να του περάσουν τις χειροπέδες, αρχίζει να εκτελεί τις εντολές με τον δικό του -χορευτικό- τρόπο.

Αντί, απλώς να ξαπλώσει κάτω και να βάλει τα χέρια πίσω από την πλάτη, εκείνος αρχίζει να επιδίδεται σε χορευτικές επιδείξεις, οι οποίες, όμως, δε στάθηκαν αρκετές για να τον γλιτώσουν από την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα αλλά και την επίθεση του αστυνομικού σκύλου, που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί, στη συνέχεια, του έκαναν κι έλεγχο αλκοτέστ, καθώς αδυνατούσαν να πιστέψουν πως κάποιος θα είχε ανάλογες αντιδράσεις όντας νηφάλιος, ενώ τέλος στην υπόθεση θα βάλει ο δικαστής, ενώπιον του οποίου θα οδηγηθεί ο «φυγάς- χορευτής».