Οδηγούσαν γυμνές μηχανή και προκάλεσαν σοβαρό ατύχημα (pics & vid)

Gazzetta team
Οδηγούσαν γυμνές μηχανή και προκάλεσαν σοβαρό ατύχημα (pics & vid)
Η απερισκεψία έχει επιπτώσεις, όπως θα αντιλήφθηκαν οι δύο νεαρές κοπέλες, που οδηγώντας σχεδόν ολόγυμνες μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, προκάλεσαν το σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου μαθητή, ακθώς συνελήφθησαν κι αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

Μία στιγμή εφηβικής ανωριμότητας, λίγο έλειψε να κοστίσει σε ένα νεαρό μαθητή την ικανότητά του να περπατάει, καθώς υπήρξε θύμα ενός πολύ περίεργου τροχαίου ατυχήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαρές μαθήτριες σχολείου της Νέας Ζηλανδίας, αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα με μία μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, φορώντας μόνο τα κράνη τους.

Οι δύο γυμνές μηχανόβιες, όμως, μάλλον είχαν στραμμένη αλλού την προσοχή τους, καθώς μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την εμφάνισή τους στο βίντεο, παρέσυραν και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά έναν άλλο 12χρονο μαθητή του σχολείου, που εκείνη την ώρα έπαιζε ποδόσφαιρο.

Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που το ένα πόδι του μαθητή, κυριολέκτικά διαλύθηκε, καθώς το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που έφτανε ως το κόκκαλο. Ευτυχώς, οι γιατροί του κοντινού νοσοκομείου κατόρθωσαν να το σώσουν, καθώς ελόχευε ακόμα κι ο κίνδυνος του ακρωτηριασμού.

Οι δύο νεαρές κοπέλες, εντοπίστηκαν, ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο με την αστυνομία που διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος, όσο και με το σχολείο τους που θα αποφασίσει την τιμωρία που θα τους επιβάλλει για την απερίσκεπτη κι επικίνδυνη συμπεριφορά τους.