H ταχύτατη ανταπόκριση μηχανών του ΕΚΑΒ σε τροχαίο έξω από το Hilton (vid)

Gazzetta team
H ταχύτατη ανταπόκριση μηχανών του ΕΚΑΒ σε τροχαίο έξω από το Hilton (vid)
Video από τη στιγμή που λαμβάνουν σήμα για να μεταβούν έξω στο σημείο που έγινε το τροχαίο μέχρι και την επέμβασή τους έξω από το Hilton.

Μπορεί να ζούμε την εποχή της πανδημίας και η προσοχή όλων να είναι στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν σταματήσει τα άλλα περιστατικά που απασχολούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ένα από αυτά είναι και τα τροχαία, τα οποία αποτελούν και πάλι ανοιχτή πληγή από τη στιγμή που υπάρχει πλέον σχεδόν κανονική κινητικότητα στις πόλεις.

Σε video που ανέβηκε στο Youtube, φαίνεται η προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά ένα τροχαίο με μηχανή που έγινε έξω από το Χίλτον.

Οι δύο άνδρες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας είναι στο Σύνταγμα και παίρνουν σήμα να μεταβούν στο σημείο.

Αμέσως με γρήγορες κινήσεις, ανεβαίνουν στις μηχανές τους και φτάνουν έξω από το ξενοδοχείο της Αθήνας για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες...

Η περιγραφή του video στο Youtube, αναφέρει: «Η Μ9 και η Μ21 ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο ατύχημα μεταξύ ΙΧΕ οχήματος με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον,την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, κατά τη διάρκεια της απογευματινής βάρδιας. Οι μηχανές έφτασαν σε περίπου 2 λεπτά και παρείχαν την καθιερωμένη επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, σε τραυματία με κρανιογκεφαλική κάκωση.

Ο τραυματίας παρελήφθη από το ασθενοφόρο Α10,για το ΚΑΤ...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ