Συγκινητικό βίντεο από Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό: «Το τέλος δεν είναι μακριά» (vid)

Gazzetta team
Συγκινητικό βίντεο από Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό: «Το τέλος δεν είναι μακριά» (vid)
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στο twitter του ένα βίντεο με έναν κωφάλαλο νεαρό που έχει μάθει να διαβάζει τα χείλη, αλλά με τη μάσκα δυσκολεύεται να επικοινωνήσει...

Μήνυμα για τον εμβολιασμό έδωσε μέσω του επίσημου twitter του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό βίντεο, με τη φράση: «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους»!

Μέσα από αυτό παρουσιάζεται ένας νεαρός κωφάλαλος, ο οποίος έχει μάθει από πολύ μικρή ηλικία να επικοινωνεί με τους ανθρώπους διαβάζοντας τα χείλη. Με τη μάσκα όμως, αυτό δεν είναι εφικτό, δυσκολεύεται αφάνταστα να επικοινωνήσει, ωστόσο επιδεικνύει -όπως λέει- δύναμη και υπομονή, να εμβολιαστούν όλοι για να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

Στο μήνυμά του αναφέρει αναλυτικά: «Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή.

Γι' αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά».

Αμέσως μετά εμφανίζεται το μήνυμα: «Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ