Νέα Σμύρνη: Μαθητές έβαλαν χειροπέδες διαμαρτυρόμενοι για την σύλληψη συμμαθητή τους στα επεισόδια (pics)

Gazzetta team
Νέα Σμύρνη: Μαθητές έβαλαν χειροπέδες διαμαρτυρόμενοι για την σύλληψη συμμαθητή τους στα επεισόδια (pics)
Μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας έκαναν μαθητές σχολείου της Νέας Σμύρνης για την σύλληψη και κράτηση συμμαθητή τους στα πρόσφατα επεισόδια.

Οι μαθητές του 7ου ΓΕΛ της Νέας Σμύρνης έστησαν μαθητικές καρέκλες και θρανία και δέθηκαν με χειροπέδες, μοιράζοντας το τροποποιημένο πρόγραμμα του κρατούμενου συμμαθητή τους, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη συλλήψεις μετά τα πρόσφατα επεισόδια στην περιοχή, σύμφωνα με την σελίδα στο Facebook «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».

Στη σελίδα αναφέρεται: «Μια πολύ όμορφη και σημαντική κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίηση η Ομάδα Τέχνης και Εθελοντισμού του 7ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης τους.

Διαμαρτυρόμενοι/ες για την άδικη σύλληψη και κράτηση του συμμαθητή τους για τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων στη Νέα Σμύρνη έστησαν μαθητικές καρέκλες και θρανία και δέθηκαν με χειροπέδες, μοιράζοντας το τροποποιημένο πρόγραμμα του κρατούμενου συμμαθητή τους.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το κύμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Νέας Σμύρνης αλλά η πρωτοβουλία των συμμαθητών των ανήλικων συλληφθέντων είναι δυο φορές σημαντικότερη.

Μπράβο στα παιδιά για την κίνησή τους!

Να πιέσουμε όλοι/ες όπως μπορούμε για να αφεθούν ελεύθεροι και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες τους οι αδίκως συλληφθέντες και συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης!».

Δείτε την ανάρτηση

Μια πολύ όμορφη και σημαντική κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίηση η Ομάδα Τέχνης και Εθελοντισμού του 7ου ΓΕΛ Νέας...

Δημοσιεύτηκε από Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη στις Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ