Πέτρος Πολυχρονίδης: «Με έχουν ουρήσει σε Άρης-ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Πέτρος Πολυχρονίδης: «Με έχουν ουρήσει σε Άρης-ΠΑΟΚ» (vid)
Προσωπικό περιστατικό που του συνέβη και έβγαλε απίστευτο γέλιο, αλλά και που δείχνει της... "κουλτούρα" του χούλιγκαν, κατήγγειλε ο Πέτρος Πολυχρονίδης πριν χρόνια στην εκπομπή "Χιούστον το λύσαμε" που ήταν καλεσμένος.

Ο αθλητικός συντάκτης και επί 7 χρόνια παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» Πέτρος Πολυχρονίδης στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», ρωτήθηκε για το πιο περίεργο περιστατικό που του έχει συμβεί σε γήπεδο.

Απαντώντας στο ερώτημα ξεκαθάρισε ότι...«οι ωραίες ατμόσφαιρες είναι από Β’ Εθνική και κάτω». Και μετά έριξε τον... κεραυνό!

«Υπάρχει γήπεδο στο οποίο φίλαθλος με έχει κατουρήσει. Είμαι στο Άρης ΠΑΟΚ και ο Άρης είχε έναν Γάλλο προπονητή, τον Ρισάρ Ταρντί. ‘Εχω βάλει το ακουστικό μου και μιλάω με δασκάλα γαλλικών, γιατί δεν ήξερα γρι γαλλικά. Τον έχω βάλει μέσα στη φυσούνα και από έξω καίγεται, βράζει ο τόπος.

Η φυσούνα όμως, έχει ένα μεγάλο άνοιγμα από πίσω που ήταν οι θεατές. Είναι πίσω ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ και βλέπει τον προπονητή του Άρη και φωνάζει: «Α ρε κουφάλα Ταρντί». Το προσπερνάμε και κρατάω το μικρόφωνο, με τον Γάλλο να είναι με το ακριβό του σακάκι, τα μαντιλάκια του κλπ. Εκείνη την στιγμή που κάνουμε την συνέντευξη, βλέπω από το κενό να βγαίνει η «πυροσβεστική μάνικα».

Είμαστε live στον αέρα, ο Ταρτνί τον κοιτάει και εκείνη την στιγμή μας κατουράει και πέφτει πάνω στο μικρόφωνο. Ο Ταρντί σηκώνεται και φεύγει και εγώ έχω μείνει ακίνητος. Αναγκάστηκα να πω ότι ο Ταρντί έφυγε γιατί βγαίνουν οι ομάδες, ενώ ήταν 45 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας. Μετά πήγα σε ένα μαγαζί έξω από το Χαριλάου για να πλυθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ