Νέα Σμύρνη: Στο φως οι διάλογοι της ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό (vid)

Gazzetta team
Νέα Σμύρνη: Στο φως οι διάλογοι της ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό (vid)
Ηχητικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως τους διαλόγους της ΕΛ.ΑΣ. τα δραματικά λεπτά μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Δώδεκα ήμερες μετά το σοβαρό τραυματισμό του άνδρα της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο ΣΚΑΪ φέρνει στην επιφάνεια ηχητικό ντοκουμέντο, με τους διαλόγους των συναδέλφων του αστυνομικού που τραυματίστηκε με το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικός: Είμαστε εγκλωβισμένοι, στείλτε ενισχύσεις.

Κέντρο: Όποια ομάδα είναι τώρα, σύντομα να βγούμε στην Αγίας Φωτεινής, πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί, ανάμεσα από την Αγίας Φωτεινής, την Πλαστήρα και την Βενιζέλου έχουν εγκλωβιστεί δικοί μας, έχουν πάρει συνάδελφο;

Κέντρο: Έχουμε ειδοποιήσει ασθενοφόρο, Πλαστήρα και Φωτεινής, τώρα όλες οι ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλω να κατεβείτε Φωτεινής και Πλαστήρα, χαμηλά.

«Έχουν στήσει ενέδρες»

Κέντρο: Προσπαθούν να κυκλώσουν και να έρθουν και από την άλλη πλευρά του τμήματος.

Αστυνομικός: Έχουνε κάνει οδοφράγματα από Θράκης προς την Αγίας Φωτεινής, προσοχή, έχουν στήσει ενέδρες, να μην πάνε προς τα εκεί. Επανέρχομαι, όλα τα στενά από Θράκης, Φιλαδελφείας, είναι καβατζωμένοι και αναμένουν να περάσει ΔΡΑΣΗ.

Κέντρο: Έρχονται προς τα πάνω τα άτομα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, τα έχουν διαλύσει όλα. Εφόσον μπορείτε να προβείτε σε συλλήψεις, να κάνουμε συλλήψεις, προέχει η σωματική σας ακεραιότητα.

Σημειώνεται πως, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, διαπιστώθηκε πρόθεση των κουκουλοφόρων να κινηθούν και προς τον σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Κέντρο: Έχω υπόψιν πως για τα καύσιμα έχουμε κίνηση των ατόμων, με μεγάλη προσοχή.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ