To χρονικό της καταδίωξης στην Λιοσίων: Το GPS στο κλεμμένο Ι.Χ και ο κάδος που εκτοξεύτηκε σε μαγαζί (vid)

Gazzetta team
Αναλυτικά το πως έγινε το περιστατικό με την καταδίωξη στην Λιοσίων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων πολιτών.

Η επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, καθώς μπορεί οι τραυματίες να έφτασαν τους 4, ωστόσο όλοι τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ελαφρά...

Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ΙΧ έκλεψε το αυτοκίνητο από ένα πλυντήριο στην περιοχή των Λιοσίων που του είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του.

Για κακή του τύχη όμως, το όχημα είχε τοποθετημένο GPS και έτσι ο άνθρωπος στον οποίο άνηκε, ήξερα ακριβώς που βρίσκεται και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές δεν άργησαν να το εντοπίσουν και έτσι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να τον σταματήσουν, όμως εκείνος πάτησε το γκάζι και επιχείρησε να ξεφύγει.

Στην Λιοσίων, το όχημά βγήκε εκτός πορείας, πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο αρχικά, ένα κάδο στη συνέχεια και τέλος σε ένα μηχανάκι.

Εκεί κοντά ήταν τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν από τα κομμάτια που εκτοξεύτηκαν από το αυτοκίνητο και το μηχανάκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κάδος στον οποίο προσέκρουσε το αυτοκίνητο, εκτοξεύτηκε σε ένα κατάστημα που ευτυχώς ήταν κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ